Σοφία Μαριόλα στο TLIFE: «Λυπάμαι που η φωτογραφία παρερμηνεύτηκε» – Η αλήθεια για τη συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο

Πλήθος πιστών στη Μητρόπολη Αθηνών για το προσκύνημα στην εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

Οι φωτογραφίες με τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Όπως αποκάλυψε το ekklisiaonline.gr, ο πατέρας Αντώνιος βρέθηκε για αρκετές ώρες έξω από τον ναό της Μητρόπολης, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα παρουσιάζονται πίσω του ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα.

Δες το παρακάτω βίντεο με τον πατέρα Αντώνιο μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών:

 

@ekklisiaonline Ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου προσκύνησε με δάκρυα την Παναγία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ#fyp #ekklisiaonline #kivotostoukosmou #viralvideo ♬ original sound – Εκκλησία Online

Μετά την αναπαραγωγή και τα σχόλια στο διαδίκτυο για τις σχέσεις του ζευγαριού με τον πατέρα Αντώνιο, το TLIFE επικοινώνησε με τη Σοφία Μαριόλα η οποία ξεκαθάρισε πως η συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο ήταν τυχαία, καθώς δεν υπήρξε ποτέ προσωπική γνωριμία μεταξύ τους.

«Λυπάμαι που αυτή η φωτογραφία παρερμηνεύτηκε. Εμείς βρεθήκαμε τυχαία δίπλα στον πατέρα Αντώνιο, καθώς ήμασταν την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, έξω από τη Μητρόπολη. Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά. Εκείνη την ώρα πλησιάζαμε για να χαιρετήσουμε τον πατέρα Ευάγγελο δίπλα του, τον οποίο γνώριζε ο Στράτος (Τζώρτζογλου).

Μείναμε πίσω τους περιμένοντας στη σειρά για το προσκύνημα. Διάβασα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έξω από τον ναό φώναξαν «αθώος» για τον πατέρα Αντώνιο, όμως εγώ προσωπικά δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Ήμασταν στο πλήθος με τον κόσμο», αναφέρει με δήλωσή της στο TLIFE η Σοφία Μαριόλα.

Read More

And More