Αποκλειστικό

Σούπερ Κική: Οι πρώτες φωτογραφίες με χειροπέδες μετά την κράτησή της στη φυλακή

Λίγη ώρα μετά τις 8 το πρωί, η Σούπερ Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πήραν τον δρόμο για την Ευελπίδων.

Η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της με το όνομα Άντρεα, η οποία -όπως κατήγγειλε- δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Σούπερ Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Όταν αποφυλακίστηκαν η influencer βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

«Η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει στα χρονικά» έγραψε χθες η Σούπερ Κική στο instagram της, μετά την κράτησή της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης.

Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφίες από την μεταγωγή της Σούπερ Κικής στην Ευελπίδων. «Τι με κρατάς λες και είμαι ο Πάσσαρης» φώναζε η influencer κατά την μεταγωγή της στην Ευελπίδων.

Read More

And More