Σπύρος Φωκάς: Η Μαρίνα Πατούλη στο TLIFE για τον θάνατο του ηθοποιού – «Η Λίλιαν τον υπεραγαπούσε»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση πως ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο ηθοποιός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό του. Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ είχε θέσει τον εαυτό του και σε πλήρη αφωνία.

Το TLIFE ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία το 2013 είχε δώσει το παρών στον πολιτικό γάμο του ηθοποιού με τη Λίλιαν Φωκά.

«Ο Σπύρος και η Λίλιαν ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Λίλιαν τον υπεραγαπούσε… Δύο άνθρωποι πολύ ήρεμοι. Ο Σπύρος Φωκάς ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ζωή προχωράει, νομίζω όμως πως με την πορεία του έχει στιγματίσει τον χώρο της τέχνης και αποδίδουμε σεβασμό. Συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφερε αποκλειστικά στο TLIFE η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον Σπύρο Φωκά και τη σύζυγό του, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε: «Τότε είχα αναλάβει τα πολιτιστικά στον Δήμο Αμαρουσίου και Πεύκης και είχα συνεργαστεί με την κόρη της Λίλιαν, η οποία είναι καθηγήτρια χορού. Έτσι είχαμε γνωριστεί σε ένα φιλικό επίπεδο. Έκτοτε χαθήκαμε, είχα αρκετά χρόνια να μάθω νέα του και να επικοινωνήσω».

Read More

And More