Στα παρασκήνια της παράστασης των αδελφών Μαγγίρα! Αποκλειστικές φωτό

Μια παράσταση αφιερωμένη στην μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου πραγματοποίησαν στο Θέατρο Badminton η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής παράστασης που επιμελήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε με τις δυο πρωταγωνίστριες.

“Εμένα με πήρε ο Μάκης Δελαπόρτας και με ενημέρωσε για το φεστιβάλ και τις αφιερωματικές βραδιές στο ελληνικό μιούζικαλ που είχε αναλάβει. Το αρχικό πλάνο ήταν να βρεθώ στη σκηνή με την Μπέσυ Μάλφα, αλλά δυστυχώς η Μπέσυ δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχει και η Μπέττυ με μεγάλη γενναιότητα ανέλαβε να καλύψει το ρόλο της σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.”, είπε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα στο TLIFE, αναφεροντας πόσο χαρούμενη ήταν που θα συμμετείχε σε μια παράσταση αφιερωμένη στην Ρένα Βλαχοπούλου.

Από την μεριά της η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρει: “Με κάλεσαν για την παράσταση μια μέρα πριν τις διακοπές μου. Έφυγα και μόλις γύρισα άρχισα αμέσως τις πρόβες, αλλά είχα λίγο χρόνο για να προετοιμαστώ.”
Όσον αφορά το περιεχόμενο της παράστασης, η Ματθίλδη αποκάλυψε: “Είναι κυρίως μουσική παράσταση, αλλά έχει πρόζες με ατάκες και πολλές εκλήξεις”.

Ενώ, για τη συνεργασία τους στη σκηνή, η Μπέττυ δήλωσε: “Με την Ματθίλδη έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και είναι πολύ βολικό να δουλεύουμε μαζί, γιατί είναι ένα άτομο που γνωρίζω καλά και υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και οικειότητα”.
Η παράσταση είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, έχει αρκετά κουστούμια και είναι όλο βασισμένο στην Ρένα Βλαχοπουλου. Τα κουστούμια είναι της Έλενας Παπανικολάου και οι χορογραφίες του Κρις.

Η Ρένα Βλαχοπούλου υπήρξε η πιο απρόβλεπτη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου με μία απίστευτη ικανότητα αυτοσχεδιασμού. Υπήρξε όμως και κορυφαία τραγουδίστρια που σφράγισε με την ερμηνεία της πάρα πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.
Το πρόγραμμα στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton περιλαμβάνει τραγούδια όπως: “Γλυκιά ζωή” των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη, “Ας πάει και το παλιάμπελο” των Γιώργου Μουζάκη, Αλέκου Σακαλλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, “Η Αθήνα τη νύχτα” των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Σαντοριναίου, “Σαν ξημερώνει Κυριακή” των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη, “Έχω στενάχωρη καρδιά” των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη κ. α.

Το “παρών” στην παράσταση έδωσαν γνωστοί ηθοποιοί και άνθρωποι του θεάματος. Ανάμεσά τους ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαίθρη Λίντα και άλλοι.
Δες φωτογραφίες:


Μάρθα Καραγιάννη και Σπύρος Μπιμπίλας


Μαρία Ιωαννίδου και Λιζέτα Νικολάου


Μαίρη Λίντα και Μπέσσυ Αργυράκη

Read More

And More