Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μεταμορφώνεται για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά! Backstage φωτογραφίες

Ένα νέο ημερολόγιο ετοιμάζει ο Τρύφωνας Σαμαράς με αγαπημένες Ελληνίδες που αφήνονται στα χέρια του. Ο γνωστός hair stylist μεταμορφώνει τα “μοντέλα” του και δημιουργεί εντυπωσιακές κομμώσεις. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και σου παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Μία από τις μούσες του Τρύφωνα Σαμαρά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha πόζαρε όλο χάρη για το ημερολόγιο αλλά και στον φωτογραφικό φακό του δικού μας Πέτρου Χόντου.

To make up της Σταματίνας αλλά και των άλλων κυριών που φιλοξενούνται στο ημερολόγιο -ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευαγγελία Αραβανή και η Αναστασία Περάκη- επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

Εκτός όμως από τις πόζες που πήρε, η Σταματίνα κλήθηκε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί. Δεν θα μπορούσαν να μην της ζητήσουν να μιλήσει και για την τελευταία κόντrα στη showbiz, αυτή ανάμεσα στον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα και την Τζένη Μπαλατσινού. Δες εδώ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More