Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περιμένει το πρώτο της παιδί!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή που σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός περιμένουν το πρώτο τους μωράκι.
Η Σταματίνα πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μανούλα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να γίνει η ευχή της… πραγματικότητα! Η ίδια, άλλωστε, αγαπά πολύ τα παιδιά και περνά πολύ χρόνο με τα δυο βαφτιστήρια της, αλλά και τα ανιψάκια της.

/

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μάθει το ευχάριστο νέο εδώ και λίγο καιρό και θα το ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της στον Ant1. Η μέλλουσα μανούλα θα ενημερώσει την Λίτσα Πατέρα για την ευχάριστη είδηση και στη συνέχεια θα υποδεχτεί στην εκπομπή της τον Κώστα Κρομμύδα για να μιλήσουν για το “Dancing” αλλά και τα παιδιά, μιας και έχει γράψει ένα βιβλίο για τους νέους γονείς.

/

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της Θέμη και την κουμπάρα της Όλγα Λαφαζάνη σε απογευματινή της βόλτα στην Κηφισιά, ενώ χθες η όμορφη Σταματίνα βρέθηκε σε γνωστή επίδειξη μόδας, αφήνοντας να φανεί η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Εμείς να της ευχηθούμε να έρθει με το καλό το μωράκι!

Read More

And More