Σταμάτης Κόκοτας: «Ράγισαν» καρδιές τα λόγια του γιου του, Δημήτρη στην κηδεία του

Στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στου Ζωγράφου τελέστηκε η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του περασμένου Σαββάτου 1/10, μετά από νοσηλεία στο «Ασκληπιείο» Βούλας.

Τραγική φιγούρα ο γιος του Δημήτρης Κόκοτας ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, τις αδελφές του και τη χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Κόκοτας εκφώνησε τον επικήδειο λόγο για τον πατέρα του.

«Ήμασταν το στήριγμά του. Έτσι μας έμαθε, να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης είχε πάντα μια θέση στην καρδιά του για όσους πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καν… Για όσους ήταν στον δρόμο» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνέχισε με δυσκολία να μιλάει για τον πατέρα του.

«Ήταν βιοπαλαιστής. Ήταν ευγενικός πάντα. Είχε φροντίσει για την ψυχή του. Έκανε αγαθοεργίες, ελεημοσύνες, ανεγέρσεις ναών σε ορφανοτροφεία. Είχε φροντίσει… Ξεγέλασε και τον θάνατο γιατί ο Σταμάτης για μένα είναι πάντα εδώ, θα είναι πάντα εδώ… Θα ζει σίγουρα μέσα από τις καρδιές όλων μας, τη σκέψη μας. Όλοι θα συζητάμε συνέχεια για τον πατερά μας, θα τον ακούμε και θα είναι πάντα εδώ πνευματικά να με στηρίζει. Είχε πάντα έναν καλό λόγο για όλο τον κόσμο. Τους ένιωθε όλους φίλους του» είπε.

Read More

And More