Στέφανος Μιχαήλ: Όλα όσα δεν ξέρεις για το νέο ζεν πρεμιέ του Μπρούσκο!

Αν είσαι από τις φανατικές της δημοφιλούς σειράς του Αντ1 σίγουρα έχεις ήδη ξεχωρίσει τον Στέφανο Μιχαήλ. Ο 26χρονος πρωταγωνιστής του Μπρούσκο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς. Βέβαια, δεν είχε από την αρχή ως στόχο να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά φαίνεται είναι κάτι που το έχει αγαπήσει και σίγουρα θα τον δούμε σε πολλά πράγματα στο μέλλον.

Ο ζεν πρεμιέ του της σειράς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα για τα νέα επεισόδια. Το TLIFE τον συνάντησε, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, στο κέντρο της πόλης και διαπιστώσαμε δια ζώσης την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού. Δεκάδες κορίτσια έσπευσαν να του μιλήσουν από κοντά αλλά και να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία.

Τα ξανθά μαλλιά του σε συνδυασμό με τα ανοιχτόχρωμα μάτια του τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά στη λίστα του γυναικείου κοινού. Ο Κύπριος ηθοποιός όμως έχει και μία συστολή που τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Η εξωτερική του εμφάνιση έρχεται σε αντίθεση με την απλότητα του χαρακτήρα του.

Στη σειρά υποδύεται τον Νεκτάριο Ματθαίου. Έναν οικογενειάρχη που όμως είναι άπιστος. Κάτι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τον χαρακτήρα του Στέφανου. Το μόνο κοινό που έχει με το ρόλο του είναι ότι θέλει στη ζωή του να έχει ισορροπία.

Ίσως και γι’ αυτό αρνείται να αφήσει το χωριό του στην Κύπρο, στην Καλαβασό, όπου μένει μόνιμα όταν δεν χρειάζεται να ταξιδεύει για γυρίσματα.

Ξεκίνησε να σπουδάζει δασονόμος. Δοκίμασε να πάω για σπουδές στην Αυστρία, γιατί η μητέρα του κατάγεται από εκεί, αλλά δεν άντεξε. Στους δύο μήνες επέστρεψε. Πώς προέκυψε η υποκριτική; Ο ίδιος είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο madame Figaro Κύπρου: “Θυμάμαι πολλές φορές στεκόμουν μπροστά από ένα καθρέφτη και έλεγα ατάκες από κάποια ταινία που μου άρεσε, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσω επαγγελματικά αυτόν το δρόμο. Η ευκαιρία μου δόθηκε όταν γνώρισα τον Κούλη Νικολάου. Προηγουμένως είχα παίξει σε κάποια διαφημιστικά και όταν με ρώτησε, αν θα με ενδιέφερε να κάνω δοκιμαστικά για τα Άσπρα Μπαλόνια, του απάντησα θετικά. Κάπως έτσι ξεκίνησα. Τώρα που θα τελειώσω τις σπουδές μου στα τουριστικά, σκοπεύω να πάω να σπουδάσω και υποκριτική.”

Μετά την πρώτη σειρά ήρθε το “Μπρούσκο” που του έχει ανείξει πολλές πόρτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Μελλοντικά δεν θα απέκλειε να μετακομίσει στην Ελλάδα για κάποια δουλειά αν και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το νησί και το χωριό του.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο instagram του προκαλώντας πανικό στις θαυμάστρίες του:

Read More

And More