Στέλιος Μάινας: Στο θέατρο με την σύζυγο του!

Στην παράσταση “ Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω” συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου την Παραασκευή το βράδυ τον Στέλιο Μάινα με την σύζυγο του, Κάτια Σπερελάκη! Το ζευγάρι απόλαυσε το έργο ενώ μετά το τέλος του έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές του που ανάμεσά τους είναι και η Άννα Κουρή.

/

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο ψηλαφεί τις σχέσεις μητέρας-κόρης, την εξάρτηση από το άλλο φύλο, την λατρεία του σουτιέν, τα ρούχα της έμμηνου ρήσης, θυμάται την πρώτη φορά που έκανε σεξ, αντιμετωπίζει κατάματα αλλά και με αισιοδοξία την μαστεκτομή, πέφτει θύμα βιασμού, μιλά για την φιλαρέσκεια και το ντρεσάρισμα της θηλυκότητας, τεμαχίζει μια Kelly bag, στήνεται στις ουρές τις ανεργίας φορώντας ψηλά τακούνια, καταστρέφει το λευκό όραμα του νυφικού και φοράει πάντα μαύρα.

/

Η Νικολέττα Βλαβιανού, η Σύλβια Δελικούρα, η Άννα Κουρή, η Καίτη Παπανίκα και η Ελένη Φίλιππα ερμηνεύουν 26 ρόλους, που μας παραπέμπουν χρονικά σε διαφορετικά σημεία της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας: από τα 50’s έως τη σημερινή κρίση, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μεταπολίτευση, το «ταγάρι look» και τα τρελά 80’s. Μέσα από εμπειρίες-σταθμούς στη ζωής τους, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας η προσωπική αλήθεια της κάθε γυναίκας.

/

Δες ποιοι άλλοι παρακολούθησαν την παράσταση

/
Η Χριστίνα Αλεξανιάν

/
Ο Στέλιος Μάινας με την Άννα Χατζησοφία που σκηνοθετεί την παράσταση

/
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος

Read More

And More