Stereo Soul: Θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision; Τι απαντούν στο TLIFE

Οι Stereo Soul έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό. Η συμμετοχή τους στο X Factor αποτελεί μακρινή ανάμνηση αφού ο Bradley και ο Παναγιώτης έχουν ήδη κάνει δυνατά βήματα στη μουσική. Σε αυτό είχαν την απόλυτη υποστήριξη του μέντορά τους, Θοδωρή Μαραντίνη με τον οποίο όχι μόνο συνεργάστηκαν στο stage αλλά και δισκογραφικά.

Το πρώτο τους single, που κυκλοφορεί ήδη από τη Feelgood Records, είναι μια διασκευασμένη επιτυχία των Onirama με τίτλο “Οι φόβοι του πρίγκιπα”. Κι ενώ οι Stereo Soul απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου και την δημιουργική διαδικασία της προετοιμασίας της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, μία “είδηση” κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Παναγιώτης και ο Bradley πάνε Eurovision;

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να ακούσεις το πρώτο τους τραγούδι

Οι eurofans έχουν ενθουσιαστεί με την προοπτική να είναι το συγκρότημα αυτό που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού. Οι Stereo Soul ετοιμάζουν, λοιπόν, βαλίτσες για Κίεβο; Όχι, ακόμα! Βρίσκονται όμως ανάμεσα στις δύο υποψηφιότητες που ακούστηκαν πολύ έντονα. Η δεύτερη είναι η Demy.


To TLIFE επικοινώνησε μαζί τους και μας μίλησαν για την προοπτική να είναι εκείνοι οι εκπρόσωποι της χώρας μας στη μεγάλη μουσική γιορτή.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων, είναι μεγάλη τιμή για μας να είμαστε ανάμεσα στις επικρατέστερες επιλογές για τη φετινή εκπροσώπηση”, εξηγούν στο TLIFE

Πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν την πρωτιά στην Ελλάδα; “Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για θέσεις, μιας και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα πάει τελικά. Σίγουρα όμως αν εκπροσωπήσουμε εμείς την Ελλάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.”

Read More

And More