Στο νοσοκομείο ο Κώστας Κρομμύδας

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Κρομμύδας | tlife.gr
Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε τις τελευταίες μέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας που δούλεψε με φουλ τις μηχανές για το τελευταίο του βιβλίο “Μη με λησμονεί” -κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου από τις εκδόσεις “Διόπτρα”- , βρέθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία.
Βλέπεις δεν έδωσε πολύ σημασία στην ίωση που τον “τριγύριζε” και αυτή εξελίχθηκε σε σοβαρή πνευμονία με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, εκεί οι γιατροί τον φρόντισαν όσο καλύτερα μπορούσαν και γρήγορα ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ήδη η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη και σε λίγες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Εξάλλου, έχει να ετοιμαστεί και για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου (δες εδώ το εξώφυλλο) που θα γίνει σε λίγες μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη και η κόρη του Βάλια, αλλά και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα!
Ανήμερα της Πρωτομαγιάς μάλιστα, τον επισκέφτηκαν στην Ευρωκλινική, όπου νοσηλεύεται και οι αδελφές του με τις ανιψιές του και εκείνος, χωρίς ποτέ να χάνει το χιούμορ του ανέβασε μια selfie με το “σόι” του!

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

READ more