Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Σίμος – Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ο πρώην παίκτης του Survivor [pics,video]

Ο Βασίλης Σίμος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του Survivor. Ο γοητευτικός νεαρός, ο οποίος εργάζεται ως ψαράς στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, κέρδισε τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης με τις αγωνιστικές του επιδόσεις και απέκτησε ένα μεγάλο κοινό θαυμαστών. Μετά το τέλος του reality επιβίωσης, ο Βασίλης δεν άργησε να επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά του, στιγμές από την οποία μοιράζεται πια με τους followers του στο Instagram, όπου είναι πολύ ενεργός.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο, ο Βασίλης έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό του λογαριασμό και ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα stories του μια selfie μέσα από το νοσοκομείο, στην οποία απεικονιζόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορώντας μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο. “Παραλίγο…”, ήταν το σχόλιο που την συνόδευε, χωρίς να εξηγήσει περισσότερα για το τι του συνέβη.

Λίγο αργότερα, είδαμε κάποιους διάσημους φίλους του, αλλά και πρώην συμπαίκτες του από το Survivor, να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του. Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Κοσμάς και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν selfies μαζί του και να της αναρτήσουν στα social media, μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μάλιστα, θέλοντας να διακωμωδήσει λίγο την κατάσταση και να κάνει τον κολλητό του να του ανεβάσει τη διάθεση, σε βίντεο που μοιράστηκε με τους followers τους είπε χαρακτηριστικά: “Ήρθε για λιποαναρρόφηση, για πλέγμα κοιλιακών. Οι φίλοι του είναι δίπλα του στην προσπάθειά του να γραμμώσει…”. Και τα κατάφερε μια χαρά, αφού ο Βασίλης, αν και διασοληνωμένος, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Σε επόμενο βίντεο, ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέχισε τα πειράγματα στον Βασίλη Σίμο, λέγοντάς του: “Αλλαγή φύλου τελικά; Μπράβο, συγχαρητήρια. Δεν έχουμε ταμπού πια στην Ελλάδα. Χαίρομαι για εσένα. Και σαν φίλη θα σε αγαπάμε…”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Βασίλης Σίμος εισήχθη σε νοσοκομείο στο Μαρούσι μετά από αφόρητους πόνους που ένιωθε και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώστηκε με μια σπασμένη φυσαλίδα του πνεύμονα. Εσπευσμένα, λοιπόν, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Πλέον, νοσηλεύεται με σωλήνα υποστήριξης στον πνεύμονα, έχοντας ξεπεράσει τον κάθε κίνδυνο.

Ο Βασίλης είναι δυνατός και το απέδειξε για μία ακόμα φορά.

Εμείς του ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More