Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά

Ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια πρόκειται να είναι το φετινό για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα. Το γνωστό ζευγάρι, το οποίο είναι full in love, εδώ και λίγο καιρό έχει αφήσει την πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. 

Οι δυο τους είναι λάτρεις της συγκεκριμένης εποχής του χρόνου, συνεπώς στα σχέδιά τους είναι να επισκεφτούν αρκετούς προορισμούς και να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές τόσο μόνοι όσο και μαζί με φίλους. 

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε το TLIFE με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, οι δυο τους μοιράστηκαν το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών τους, το οποίο περιλαμβάνει αποδράσεις σε νησιά τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιονίου, εκφράζοντας, παράλληλα, την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον

Σκοπός του αγαπημένου ζευγαριού είναι να ξεκουραστεί, να φορτίσει τις μπαταρίες του και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις που θα το συντροφεύουν τον χειμώνα.

Θέλοντας να μας δώσουν μια γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παραχώρησαν στο TLIFE μερικά στιγμιότυπα από τις ημέρες τους στη Σαντορίνη και τη Ρόδο, νησί όπου πρόκειται να παραμείνουν σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. 

Δες φωτογραφίες:

 

Read More

And More