Τα τελευταία μπάνια των επωνύμων στην Ψαρρού! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Τις διακοπές τους στη Μύκονο συνεχίζουν οι διάσημοι, οι οποίοι απολαμβάνουν τα τελευταία μπάνια του Αυγούστου στην Ψαρρού και κάνουν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια. Όλο το καλοκαίρι άλλωστε, παρέλασε από το κυκλαδίτικο νησί όλη η ελληνική showbiz.

Για να δούμε όμως, ποιοι είναι οι τελευταίοι που έμειναν στο νησί;

Από τις αγαπημένες επιλογές του Γιάννη Λάτσιου για το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η Μύκονος. Ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, όπως είχαμε δει και την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην Ψαρρού να συζητούν και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος έκαναν τη βόλτα τους στα γαλανά νερά της Μυκόνυο και με ένα μικρό ταχύπλοο.

Στο “νησί των Ανέμων” βρέθηκε και η βασίλισσα τον χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της. Η γνωστή επιχειρηματίας που πριν λίγους μήνες έκανε ένα γάμο υπερπαραγωγή βρέθηκε στη Μύκονο για τις διακοπές της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι την ώρα που έκανε τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Η Δέσποινα ήταν πολύ ευδιάθετη και έδειχνε αρκετά αδυνατισμένη και κομψή. Οι τελευταίες, άλλωστε, φωτογραφίες της με μαγιώ δείχνουν πως έχει χάσει βάρος και έχει ανανεωθεί πολύ.

Στη Μύκονο συνεχίζει τις βόλτες του και ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής κάνει ένα διάλειμμα, πριν επιστρέψει στο φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα στην Αθήνα

Για ακόμη μια χρονιά την Μύκονο επισκέφθηκε και ο γνωστός Dj Morales. Ο ίδιος αφού έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, διασκέδασε με τους φίλους και τυς θαυμαστές τους και έκανε τις βουτιές του στην Ψαρρού.

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πέρασε και ο Δούκας Χατζηδούκας. Ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities απόλαυσε τις διακοπές τους και ξεκουράστηκε στο κυκλαδίτικο νησί.

Από τους μόνιμους θαμώνες του νησιού είναι και ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος κάθε χρόνο βρίσκεται στην αγαπημένη του Μύκονο και περνά εκει όμορφες στιγμές παρέα με τους φίλους του. Ο γνωστός παρουσιαστής περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου και έκανε τα ψώνια του στα μαγαζιά της περιοχής.

Τέλος, στη Μύκονο συναντήσαμε και την Μαίρη Μηλιαρέση που έκανε ανέμελη τις διακοπές της και διασκέδαζε με την παρέα της.

Read More

And More