Τάκης Θεοδωρικάκος στο TLIFE.GR: Οι εκλογές, η οικογένειά του και οι υποθέσεις που τον συγκλόνισαν

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στο TLIFE.GR. Μία συνέντευξη – εξομολόγηση με προσωπικές αποκαλύψεις για τη σύζυγό του με την οποία είχαν πρόσφατα επέτειο 25 χρόνων γάμου, τα δύο παιδιά του αλλά και το πώς είναι ως μπαμπάς. 

Η επαγγελματική πορεία του μετρά 40 χρόνια. Το 2015 αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, ύστερα από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άφησε την εταιρία δημοσκοπήσεων, αφοσιώθηκε στα νέα του καθήκοντα και η επιλογή του τον δικαίωσε, καθώς τόσο ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης αλλά και ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε αντιμέτωπος με ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα που έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος βάζοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα των Αθηνών, έχει ως όραμα να κάνει τις γειτονιές πρότυπα για την ποιότητα ζωής, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Είμαι φίλος με τα παιδιά μου, ζητώ πάντα τη γνώμη τους»

Και στην περίπτωση του Τάκη Θεοδωρικάκου ισχύει το ρητό πως «πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα». Η σύζυγός του είναι ο αθόρυβος υποστηρικτής του. Μετρούν 25 χρόνια γάμου και μάλιστα πρόσφατα είχαν επέτειο.

«Όταν ήμασταν νέοι, η γυναίκα μου έπαιζε πόλο στην Εθνική ομάδα, και από τον αθλητισμό έμαθε να αντέχει τα πάντα. Και για να είναι δίπλα μου, αντέχει πάρα πολλά πράγματα καθότι κάνω μία σκληρή ζωή με πολλή δουλειά. Όταν υπάρχει αγάπη, πρέπει να υπάρχει και κατανόηση μέσα σε ένα ζευγάρι» εξομολογείται ο κ. Θεοδωρικάκος στο TLIFE.

Για τον Τάκη Θεοδωρικάκο, εξίσου σημαντικό ρόλο με τη σύζυγό του, διαδραματίζουν και τα δύο παιδιά του. Ο γιος του και η κόρη του είναι τα πάντα και η αγαπημένη του στιγμή είναι όταν βγαίνει μαζί τους, αλλά και με τους συντρόφους τους, και να κουβεντιάζουν!

Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι υποθέσεις που τον συντάραξαν

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ήρθε αντιμέτωπος με πολλές κρίσιμες υποθέσεις. Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού και ο βιασμός μίας νεαρής γυναίκας τον περασμένο Οκτώβριο στο Παλαιό Φάληρο ήταν δύο από τις υποθέσεις – στοιχήματα για τον ίδιο. 

«Δεν έχω κόμπλεξ να αναγνωρίζω ό,τι έχω κάνει λάθος στη ζωή μου» καταλήγει στη συνέντευξή του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Λίγα λόγια ακόμα για τον Τάκη Θεοδωρικάκο:

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι, αποφοίτησε από το λύκειο της Iωνιδείου Προτύπου Σχολής.

Εκτός από Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Υπήρξε σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος από τον Οκτώβριο του 2016. Έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το TLIFE εύχεται στον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο καλή επιτυχία στις εκλογές!

Read More

And More