Τάμτα: Οι τελευταίες πρόβες με την Τάνια Μπρεάζου για τον ημιτελικό του X Factor! Φωτογραφίες

Το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως φτάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωσή του με την αγωνία του κοινό να κορυφώνεται. Ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα αναδειχθεί νικητής στον 4ο κύκλο του X Factor; Απόψε θα δούμε τους 4 φιναλίστ σε έναν εντυπωσιακό ημιτελικό όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής. Ανάμεσά τους και η Τάνια Μπρεάζου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της από την πρώτη στιγμή.

Τις εμφανίσεις της στο talent show του ΣΚΑΙ επαίνεσαν μέσα από τα social media τους η Έλενα Παπαρίζου και η Demy και φυσικά η coach της, Τάμτα είναι πολύ περήφανη για την εξέλιξή της. Πιστεύει στη φωνή της και στον χαρακτήρα της και είναι δίπλα της. Το TLIFE τις “τσάκωσε” κατά τη διάρκεια των προβών για το προτελευταίο live του X Factor.

Η 18χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύει στο 9ο live του X Factor το “Forever Young”. Στη συνέχεια θα ανέβει μαζί της στη σκηνή στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσιού και η Ευρυδίκη για να ερμηνεύσουν μαζί το “Μίσησέ με” .

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα τα τραγούδια του ημιτελικού

“Με την ψήφο του κόσμου θα παλέψουμε να στείλουμε το κορίτσι μας, την μαχήτριά μας στον τελικό”, δηλώνει η Τάμτα στο TLIFE.

Με λόγια εκτίμησης και αγάπης μιλάει όμως και η Τάνια για την αγαπημένη κριτή του X Factor. “Είναι γλυκύτατη ψυχή και πολύ ταλαντούχα. Ελπίζω να αντεπεξέλθω στην πίστη της σε εμένα και να φτάσουμε μέχρι το τέλος”, λέει στο TLIFE.

Πάρε μία γεύση από την πρόβα της Τάνιας με την Ευρυδίκη!

Read More

And More