Θηρίο στο TLIFE: «Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Για μένα αυτό είναι ζωή!»

Ο Κώστας Δράκουλας ή αλλιώς ”Θηρίο, στα μέσα Σεπτέμβρη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γλυκερία Αναστάση στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα. Σε συνέντευξη μάλιστα, που είχε δώσει ο ίδιος λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός, μας είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα μας είχε τονίσει πως θέλει να κάνει μαζί της οικογένεια όσο πιο γρήγορα γίνεται!

”…Όσο πιο σύντομα γίνεται. Φοβόμουν μήπως έχουμε κανένα πρόβλημα στον γάμο, τίποτα ανακατοσούρες και τα σχετικά, αλλιώς θα είχαμε ήδη βάλει μπρος. Όταν είσαι από μια οικογένεια δεμένη, με τρία αδέρφια κι έχεις πάρει πάρα πολλή αγάπη, θες να κάνεις κι εσύ το ίδιο… Το θεωρώ πολύ υγιές να κάνω οικογένεια και παιδιά. Το έχω ανάγκη! Τι πιο ωραίο από το να κάνεις τα δικά σου παιδιά;”, είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Και να που η ημέρα αυτή πλησιάζει… Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κώστα, που μαζί με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και έμαθε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του, από την ημέρα που του ανακοινώθηκε η χαρμόσυνη αυτή είδηση. Ο ίδιος, πέρα από τρισευτυχισμένος, είναι κι αρκετά αγχωμένος κι εύχεται ‘‘να πάνε όλα καλά και να έρθει ο γιος ή κόρη στον κόσμο έτσι όπως πρέπει”!

Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς -στις 29 Δεκεμβρίου- δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο facebοok.

Ο ίδιος έγραφε ”Το μεγαλύτερο νέο της ζωής μου και το πιο χαρμόσυνο το έμαθα σήμερα. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!!!”, ”Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το πήρα σήμερα. Σημαδεύτηκε η ζωή μου για πάντα με τον καλύτερο τρόπο!”.

Και φυσικά όλοι του οι φίλοι έσπευσαν να του πουν συγχαρητήρια, να τον χαρακτηρίσουν ”χαζομπαμπά”, ενώ άλλοι του έλεγαν για πλάκα πως κάποιοι αυτές τις ημέρες φτιάχνουν δέντρα…

Αυτό το διάστημα λοιπόν, ο Κώστας βιώνει μια πολύ δημιουργική περίοδο. Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά του.

Έχει δώσει τρία τραγούδια του στην Ελένη Φουρέιρα για τον καινούργιο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει αρχές Φλεβάρη, ενώ το ίδιο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει κι ένα δικό του καινούργιο τραγούδι. Tην ώρα που στην προσωπική του ζωή περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Πρόσφατα ντύθηκες γαμπρός… και σύντομα θα γίνεις και μπαμπάς! Πώς αισθάνεσαι με τις αλλαγές αυτές στη ζωή σου;

”Η Γλυκερία είναι στον πρώτο μήνα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, τρισευτυχισμένος. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ! Ήδη αγοράζω ρούχα και παπούτσια! Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά μ’ αρέσει πολύ που το κάνω!

Το παιδί μου δεν θα φορέσει μπλε ή ροζ φορμάκια μόνο. Του αγοράζω πράγματα σε ουδέτερα χρώματα, γιατί είναι νωρίς για να γνωρίζουμε το φύλο. Όταν είναι μωρό του φοράς ό,τι θες εσύ!

Έχω παραγγείλει ένα φορμάκι που έχει μπροστά το πιστόλι που κάνουμε τατουάζ -λόγω του ότι ασχολούμαι εγώ με αυτά, δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η ταυτότητα του παιδιού, ότι θα ακολουθήσει αυτό σαν επάγγελμα, ούτε πιστεύω ότι είναι κακό για το μωρό να φοράει ένα τέτοιο φορμάκι- και ένα με μια νεκροκεφαλή. Κι από εκεί και πέρα διάφορα άλλα, unisex, σε άσπρο, κόκκινο κλπ.

Σήμερα του πήρα από το Μοναστηράκι κι άλλο ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα κόκκινα, της φωτογραφίας, του τα αγόρασε ο νονός του… Δεν περιγράφεται αυτό που αισθάνομαι, είμαι ”τρελαμένος” και ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι!”

Και ποιος θα το βαφτίσει με το καλό;

”Ο νονός και η νονά του, θα είναι φίλοι μου, παιδικοί. Εγώ γενικά, πέρα από τις φιλικές σχέσεις που έχω με επώνυμους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζομαι, έχω και κάποιους πολύ καλούς φίλους από την παιδική μου ηλικία. Γενικά, την οικογένειά μου την πλαισιώνουν πολλά άτομα με τα οποία πηγαίναμε μαζί σχολείο. Όπως και οι άνθρωποι που μας πάντρεψαν με την Γλυκερία. Ο κουμπάρος είναι πολλά χρόνια φίλος μου και η κουμπάρα παιδική φίλη της γυναίκας μου.”

Θα ήθελες το πρώτο παιδάκι να είναι κοριτσάκι ή αγοράκι;

”Καλώς να έρθει το μωρό, δεν με πειράζει ό,τι φύλο κι αν είναι… Αλλά θα ήθελα ένα αγοράκι για αρχή. Βέβαια, να σου πω την αλήθεια, θα προτιμούσα δίδυμα ή τρίδυμα -και των δύο φύλων- για να μην ταλαιπωρείται η γυναίκα μου. Να τα κάνουμε όλα μαζί μια και καλή. (γέλια) Θα ήθελα πολύ να κάνω τρία παιδιά!”

Πώς αντέδρασες όταν σου ανακοίνωσε η Γλυκερία ότι είναι έγκυος;

”Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να μου ανακοινώσει κάτι. Με την Γλυκερία τα συζητάμε όλα και ξέρω αριβώς τον κύκλο της… ο οποίος είναι σταθερός πάντα και η ίδια δεν έχει ποτέ καθυστέρηση χωρίς λόγο. Οπότε με το που είχε καθυστέρηση περιμέναμε μία, μέρα, δύο, ώσπου πήγαμε στον γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις…

Με την σύζυγό μου, μένουμε μαζί έξι μήνες πριν τον γάμο και προσπαθούσαμε γι’ αυτό. Δεν ήρθε κατά τύχη η εγκυμοσύνη. Κι οι δυο μας, από την ώρα που το μάθαμε πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας.

Ήταν το πιο ωραίο νέο που πήρα ποτέ στη ζωή μου! Η γυναίκα μου είναι έγκυος! Για μένα αυτό είναι ζωή! Η δημοσιότητα, η αναγνωρισιμότητα, η επιτυχία, τα λεφτά είναι όμορφες συνέπειες του επαγγέλματος. Αλλά το νόημα της ζωής είναι αυτό. Ο ερχομός αυτού του παιδιού.

Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα, για να καλύψουν αυτό, για να εξυπηρετούν δηλαδή, την οικογένεια. Να την συντηρούν καλύτερα και να καλύπτονται οι βασικές ανάγκες!”

Πώς σου φαίνεται ο έγγαμος βίος; Άλλαξε κάτι στη ζωή σου από τον γάμο και μετά;

”Η μόνη αλλαγή μετά τον γάμο ήταν ότι αυξήθηκαν τα έξοδα. Πριν τον γάμο ήμουν όπου γης και πατρίς. Χίλια έχω, χίλια χρωστάω, δεν χρωστάω πουθενά, δεν με νοιάζει, θα ξαναδουλέψω, θα βγάλω κι άλλα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το κάνω αυτό… Όταν έκανα, όμως, αυτές μου τις ατασθαλίες, τις έκανα γνωρίζοντας ότι η υπόλοιπη ζωή μου, σύντομα, θα χαρακτηριζόταν από έναν υγιή γάμο. Οπότε τότε τα έκανα όλα, για να μην έχω αποθυμένα κι αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι δεν έχω.”

Έχεις άγχος που θα γίνεις μπαμπάς;

”Όχι… Θα ήθελα, όμως, η Γλυκερία να βρισκόταν τώρα στον τρίτο μήνα της -θα ήμουν περισσότερο ήσυχος και καθησυχασμένος. Τώρα είμαι σ’ αναμμένα κάρβουνα, την προσέχω πάρα πολύ, να μην σκύβει, να μην σηκώνει βάρη… Την έχω στα όπα όπα, ψυχολογικά και σωματικά. Θέλω να είναι εκείνη καλά, γιατί το αξίζει, αλλά και για να είναι και το παιδάκι μου.”

Read More

And More