Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του φερόμενου ως “εγκέφαλου της Μαφίας της Θεσ/νικης” στο TLIFE

Η Κατερίνα Βασιλάκου είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα που τις τελευταίες μέρες είδε τη φωτογραφία της να φιγουράρει σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο γιατί το 2003 είχε παντρευτεί τον φερόμενο ως “εγκέφαλο της Μαφίας της Θεσσαλονίκης” Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ζούσε σαν βασίλισσα μεσα στα πλούτη…

Η ίδια ένιωσε να εκτίθεται και να αδικείται από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. “Στεναχωρήθηκα όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως για τους γονείς μου ” ήταν το πρώτο που είπε όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Η Κατερίνα ένιωσε άσχημα όμως και για ένα άλλο λόγο πέρα από την ξαφνική δημοσιότητα. Γιατί μέσα απ΄όλο αυτό, ξανάζησε μνήμες από μια ” ψεύτικη σχέση”, έναν γάμο που αποδείχθηκε εφιάλτης και έληξε μέσα σε 9 μήνες!

Σήμερα η Κατερίνα δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο TLIFE θέλοντας κυρίως να αποκαταστήσει όπως λέει η ίδια την αξιοπρέπειά της και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς της.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά. Ίσχύει ότι όσο ήσασταν παντρεμένη με τον συγκεκριμένο ανθρώπο ζούσατε σαν βασίλισσα;

“Αναγκάζομαι να απαντήσω κατόπιν επίθεσης που δέχομαι όλο αυτό το διάστημα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με τον γάμο μου, με τον φερόμενο ως “εγκέφαλο της μαφίας της Θεσσαλονίκης” για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της δικής μου και της οικογένειας μου. Είναι απαράδεχτο, απάνθρωπο, να βεβηλώνουν την υπόληψη κάποιου ανθρώπου.Δεν έχει κανένας δικαίωμα να με κρίνει χώρις να με γνωρίζει.Ουδέποτε προσέγγισα τα Μ.Μ.Ε., για την προβολή μου. ‘Εχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια με αρχές που δεν ξεπουλάω και δεν θα ξεπουλήσω ποτέ για κανέναν και για τίποτα.”

“Δεν υπήρξα ποτέ βασίλισσα,ούτε έκανα βασιλική ζωή, έβγαλα ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο στην διάρκεια του οποίου έπρεπε να τηρηθούν πολύ “λεπτές” ισορροπίες και το αντιμετώπισα με απίστευτη υπομονή, πειθαρχία, αντοχή και ανοχή. Και όλα αυτά για να κερδίσω την ελευθερία μου και μόνο αυτή. Προέρχομαι από μια οικογένεια γιατρών με μεγάλη οικονομική άνεση δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Ο πατέρας μου είναι ένας αξιόλογος γιατρός – παθολόγος- και αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης . Τον υπολήπτονται και τον αγαπούν όλοι. Ήμουν και είμαι η βασίλισσα του πατέρα μου. Στο γάμο μου ζούσα καλά, όπως ζούσα στο πατρικό μου. Δεν υπήρχε κάτι που να φέρει ως χαρακτηρισμό “βασιλική” ζωή.

Δεν σας έχει μείνει κανένα περιουσιαστικό στοιχείο από το γάμο σας;

“Δεν είχα ποτέ κανένα περιουσιαστικό στοιχείο από αυτό το γάμο, κάποια δώρα που μου είχε κάνει μου τα απαίτησε πίσω ως όρο για να μου δώσει το διαζύγιο. Δεν λαμβάνω διατροφή.

Κάποιοι μίλησαν και για την διαφορά ηλικίας που είχατε με τον πρώην σύζυγό σας…

“ Πριν από το γάμο αυτό είχα σχέση με έναν άνθρωπο που με αγαπούσε πραγματικά, μια σχέση ζωής η οποία δυστυχώς κατέληξε άδοξα άθελά μας. Τότε μέσα στην απογοήτευση μου, μου δόθηκε η λάθος εντύπωση ότι οι άντρες στην ηλικία κοντά στη δικιά μου, δεν έχουν έντονη προσωπικότητα. Και αυτό που με τράβηξε στον επιχειρηματία ήταν η ασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει ένας μεγαλύτερος άντρας. Πίστευα πως θα με προστάτευε. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν η προηγούμενη σχέση μου, δεν με είχε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Αλλά είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο να διαβάζει κάποιος και να ξαναζεί κάτι τόσο δυσάρεστο, όσο μόνο εγώ γνωρίζω -μεσα απο τα Μ.Μ.Ε.”

Ο γάμος σας ήταν ένα κοσμικό γεγονός το 2003 στη Θεσσαλονίκη. Στοίχισε τόσα πολλά χρήματα όπως ακούστηκε;

“Ο καθένας πλήρωσε τα δικά του έξοδα για τους δικούς του καλεσμένους. Δεν ήταν γάμος της χρονιάς. Έτσι παρουσιάστηκε γιατί ο προαναφερόμενος ήθελε να κάνει δημόσιες σχέσεις και να ενισχύσει την εικόνα του στους επιχειρηματίες και στην τοπική αυτοδιοίκηση.”

Πόσο καιρό έχετε να δείτε τον πρώην σύζυγο σας;

“Εχω να τον δω και να του μιλήσω από το 2005, στο διαζύγιο με είχε εκπροσωπήσει η δικηγόρος μου. Και στην παράδοση των δώρων είχα κάνει εξουσιοδότηση σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο γιατί δεν ήθελα να έλθω σε επαφή με τον ίδιο.”

Πως είναι η ζωή σας αυτά τα 8 χρόνια που έχετε χωρίσει;

“Συνεχίζω τη ζωή μου είμαι πάρα πολύ καλά και εγώ και η οικογενειά μου. Ζω μακριά από την κοινοποιήση προσωπικών μου στοιχείων και δεδομένων. Έχω ηρεμήσει και ζω επιτέλους φυσιολογικά. Έχω την οικογένεια μου,έχω τους φίλους μου και την προσωπική μου ζωή”.

Read More

And More