Το show της Καλομοίρας στην Αριζόνα! Δες φωτογραφίες από τις πρόβες

Μια μοναδική συναυλία που ξεσήκωσε το κοινό έδωσε χθες στην Αριζόνα η Καλομοίρα. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή και με πολύ κέφι, διάθεση και τσαχπινιά ενθουσίασε τους θαυμαστές της που την αποθέωσαν.
Το Καλομοιράκι ήταν πολύ χαρούμενο και όταν κατέβηκε από τη σκηνή είπε πως ήθελε να το ξανακάνει. Η θερμή υποδοχή του κόσμου την έκανε να συγκινηθεί και εκείνη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Η ίδια μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, αφού η επιθυμία της να κάνει διεθνή καριέρα φαίνεται πως έχει αρχίσει να πραγματοποιείται.

Οι προετοιμασίες, άλλωστε, για τη συναυλία ήταν πολλές και οι πρόβες της εντατικές και αρκετά απαιτητικές. Στο πλευρό της είχε ένα έμπειρο team από χορευτές που την βοήθησε πολύ, ενώ επέλεξε και ένα από τους πιο διάσημους χορογράφους. Ο λόγος για τον Bijan, τον χορογράφο της Rihanna που βρέθηκε στο πλευρό της Καλομοίρας

Λίγο πριν τη συναυλία, ανέβασε στο twitter της φωτογραφίες από την τελευταία πρόβα, για να πάρουμε μια γεύση από τη συναυλία, λέγοντας πως περιμένει με αγωνία να βρεθεί μπροστά στο κοινό της Αριζόνα. Ενώ, την προηγούμενη μέρα είχε πάει για φαγητό με την ομάδα της.

Τέλος, πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει και ένα Video όπου μας γνώρισε τους χορευτές της.

Δες το video:

Read More

And More