Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα των Smurfs! Δες φωτογραφίες

Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα των Smurfs! Δες φωτογραφίες | tlife.gr

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας »The smurfs» στο σινεμά »Αθήναιον». Αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τα… διαχρονικά Στρουμφάκια, που σε μια προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κακό Δρακουμέλ σκορπίζονται στο δάσος.

…Και σ’ αυτό το σημείο ξεκινά η απόλυτη περιπέτεια για τους λιλιπούτιους φίλους μας!

Ο γνωστός μας Σκουντούφλης μπαίνει σε μια σπηλιά και αρκετά στρουμφάκια τον ακολουθούν, ξεχνώντας ότι ο Μπαρμπα-Στρουμφ τους είχε προειδοποιήσει να μην πάνε ποτέ εκεί, όπου η πανσέληνος ανοίγει τη νύχτα μια μαγική πύλη για το… Central Park της Νέας Υόρκης. Στην άγρια μεγαλούπολη θα βρουν καταφύγιο στο διαμέρισμα ενός ζευγαριού, ενώ ψάχνουν τον δρόμο της επιστροφής, πριν τα βρει πρώτος ο Δρακουμέλ και η Ψιψινέλ…

Για πρώτη φορά, 53 ολόκληρα χρόνια μετά τη δημιουργία τους, τα Στρουμφάκια κατακλύουν τις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου και ο καθένας μας μπορεί να τα απολαύσει στην …τρισδιάστατη μορφή τους!

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο »Αθήναιον» για να απολαύσεουν τους μικρούς μας, μπλε φίλους. Ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου -που δίνει τη φωνή της στη Στρουμφίτα, ο Λάμπης Λιβιεράτος με τις κορούλες του, Νεφέλη και Δανάη, η Μάντα Παπαδάκου με τις κορούλες της, τα Κόκκινα Χαλιά, η Αννίτα Ναθαναήλ.

Τις φωνές τους επίσης, δανείζουν οι: Θανάσης Κουρλαμπάς, Πέτρος Δαμουλής, Κώστας Δαρλάσης, Φώτης Πετρίδης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Αντίνοος Αλμπάνης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Μαρίζας, Δημήτρης Παπαδάτος.

Δες φωτογραφίες του TLIFE από την επίσημη πρεμιέρα:

READ more