Το TLIFE στην πρεμιέρα Ζουγανέλη – Μπουλά -Χατζηγιάννη!

Το δίδυμο Σάκης Μπουλάς – Γιάννης Ζουγανέλης επιστρέφει δυναμικά σε γνώριμα μέρη και υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα φαινομενικά “αταίριαστο” σχήμα , όπως λένε και οι ίδιοι, που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας.

Με σύνθημα τους τη φράση “μέσα από τις αντιθέσεις βγαίνει αρμονία”, που ακούμε και στο νέο τραγούδι του Μιχάλη, οι τρεις τους τολμούν να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους, να σχολιάσουν τα θέματα της επικαιρότητας και να ασκήσουν τη δική τους κριτική στα κακώς κείμενα.

Ο Μιχάλης, μάλιστα, δεν θα “ντύνει” μόνο με τη μουσική και τα τραγούδια του το σχήμα, αλλά θα έχει και ενεργό ρόλο στα δρώμενα της μουσικοθεατρικής παράστασης “Ο κακός, ο καλός και ο άσημος”!

Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο του, ο Τζώνυ Βαβούρας, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμον η Τασούλα του Κίτσου) η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου.

Το TLIFE βρέθηκε στην μοναδική πρεμιέρα για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αφού όλες αυτές τις μέρες σου δίνει λεπτομέρειες από την πρετοιμασία τους!

Ο Μ. Χατζηγιάννης μπαίνει στην παρέα της Ακτής Πειραιώς! Backstage φωτογραφίες

Το TLIFE συνάντησε τους Μπουλά – Χατζηγιάννη – Ζουγανέλη, πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες και Video

Στα πρώτα τραπέζια ξεχωρίσαμε την αγαπημένη του Μιχάλη, Ζέτα Μακρυπούλια με την παρέα της αλλά εκεί ήταν και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz! Εδώ την βλέπουμε να ποζάρει με τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Μιλώντας όμως για ερωτευμένους, εντοπίσαμε στην Ακτή Πειραιώς και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα. Ευδιάθετοι και πολύ κοινωνικοί χαιρέτησαν όσους γνωστούς συνάντησαν στο μαγαζί. Μία από αυτούς ήταν και η Νανά Παλαιτσάκη.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και Ελεωνόρα Ζουγανέλη που πήγε να καμαρώσει τον μπαμπά της. Η τραγουδίστρια του έχει μεγάλη αδυναμία όπως κι εκείνος άλλωστε! Η εμφάνισή της ήταν μία από αυτές που συζητήθηκαν καθώς κάθε φορά επιλέγει κάτι ξεχωριστό είτε στα μαλλιά είτε στα ρούχα της.

Στους θαμώνες ήταν και ο κολλητός της Ζέτας, Θανάσης Αλευράς που τον βλέπουμε εδώ να ποζάρει με τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε και την Λένα Αρώνη ανάμεσα σε όσους απόλαυσαν την βραδιά.

H Αμαρυλλίς είναι εκτός από συνάδελφος και πολύ καλή φίλη του Μιχάλη και δεν χάνει ποτέ τις εμφανίσεις του! Μάλιστα, έδινε και το δικό τςη ρεπορτάζ για την βραδιά ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες στο twitter της και αποκαλύπτωντας τον πανικό που επικράτησε από το κοινό!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα!

Read More

And More