Το TLIFE στις πρόβες του Νότη Σφακιανάκη! Φωτογραφίες και video

Σε πυρετό προετοιμασιών ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας του που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα έτοιμος να ταράξει τα νερά. Το TLIFE “τρύπωσε” στις πρόβες του και σου εξασφάλισε video και φωτογραφίες.
Στο πλευρό του φέτος θα βρίσκεται η Φανή Δρακοπούλου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους “Mamacita on Fire” που έχουν ετοιμάσει ένα άκρως ανεβαστικό και νεανικό πρόγραμμα.

Ο Νότης Σφακιανάκης, πάντως, φαίνεται πως έχει ασχοληθεί και αυτήν τη φορά εξ’ ολοκλήρου με την οργάνωση του προγράμματος και ρυθμίζει μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο ίδιος θέλει να είναι όλα τέλεια για την πρεμιέρα και γι’ αυτό οι πρόβες είναι εντατικές. Αξίζει να αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως στις πρόβες της Δευτέρας ο γνωστός ερμηνευτής κρατούσε ένα μικρόφωνο στο χέρι κι ακόμη κι όταν δεν ήταν on stage έλεγχε τα πάντα, από το λουκ των χορευτών μέχρι τη θέση των μουσικών.

Τέλος, όπως έμαθε το TLIFE ο Νότης ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την πρεμιέρα του. Ανάμεσά σε αυτές θα είναι και η έναρξη που θα γίνει με το τραγούδι “Εσύ η θάλασσα” και τον Νότη να τραγουδά από μια υπερυψωμένη σκηνή, ενώ από κάτω το μπαλέτο κυματίζει ένα σατέν σεντόνι.

Πάρε μια γεύση από τις πρόβες:

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Ρεπορτάζ: Αρτ Α.

Read More

And More