Τόνυ Μαυρίδης: Σταμάτησε τα αντικαταθλιπτικά και έχασε 20 κιλά! Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Τόνυ Μαυρίδη αλλά και στη ζωή του. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι πλέον με 20 κιλά λιγότερα και full ερωτευμένος! Έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Καραμπατζάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από 3 χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένο. Φαίνεται άλλωστε σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Η Ευαγγελία δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του! Κι εκείνος δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον έρωτά του.

Ο Τόνυ έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του δίπλα στην ξανθιά καλλονή, έχει μπει σε μία δημιουργική φάση και γράφει συνεχώς τραγούδια, ενώ πλέον έχει σταματήσει και τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε. Τα χάπια για την κατάθλιψη τα ξεκίνησε το 2007.

“Πλέον είναι πολύ καλά”, λέει στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον του μουσικοσυνθέτη. “Με γυμναστική και σωστή διατροφή έχει χάσει τα κιλά που είχε πάρει εξαιτίας των χαπιών για την κατάθλιψη. Αυτά ήταν και η κυριότερη αιτία που πήρε βάρος”, συμπληρώνει η ίδια πηγή στο TLIFE.

Read More

And More