Τραγωδία στο Κερατσίνι: Tι λέει στο TLIFE η αδερφή της γυναίκας που δολοφονήθηκε

Το έγκλημα στο Κερατσίνι με τους τρεις νεκρούς συγκλόνισε το πανελλήνιο. Συγγενής σκότωσε ζευγάρι μπροστά στα μάτια του μωρού του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Μετά βρέθηκε μία επιστολή του που έλεγε ότι το παιδί είναι δικό του. Το μωρό μπουσούλησε μέσα στα αίματα κι έφτασε στον πάνω όροφο όπου μένει η θεία του. Η αδερφή της άτυχης γυναίκας που θα έχει και την επιμέλεια του μωρού, μιλάει για πρώτη φορά και μόνο στο TLIFE.

“Η αδερφή μου κι ο γαμπρός μου έπεσαν θύματα ενός μανιακού, ψυχοπαθή! Η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά όλες τις λεπτομέρεις για το ποια ήταν η αδερφή μου, ποιος ο γαμπρός μου και ποιος αυτός ο εγκληματίας! Τα στοιχεία υπάρχουν εδώ και καιρό και μήνυση είχαμε κάνει σε αυτόν… Και η αδερφή μου και ο γαμπρός μου είχαν πάει στην αστυνομία γι’αυτόν τον “προβληματικό”, οπλοφορούσε… Μέχρι και δύο τεστ DNA έκανε η αδερφή μου γι’αυτόν. Για να διαπιστωθεί η πατρότητα του παιδιού που ήταν του γαμπρού μου! Πήγανε σαν “τα σκυλιά στ’αμπέλια” και σπήλωσε και τη μνήμη της αδερφής μου με τις αηδίες που άφησε μετά ο ψυχοπαθής!

Και συνεχίζει: “Το μωράκι είναι μαζί μου. Θα έχω την επιμέλεια του παιδιού εγώ. Αφού κατέστρεψε την οικογένειά μας τι θα απογίνει το παιδί; Τα στοιχεία όλα και για τα DNA για τον πατέρα του παιδιού που σκοτώθηκε με αυτό τον βίαιο τρόπο είναι στην αστυνομία, μόνο την είδηση ξέρει να δίνει δηλαδή; Την αλήθεια δεν μπορεί να τη δώσει ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες; Μας έχουν ξεφτυλίσσει! Έχω και γονείς άρρωστους, ετοιμοθάνατους. Ντρέπονται να βγούνε έξω μετά από αυτά που λέγονται. Όλα τους τα χρόνια κόπιασαν να κάνουν δυο σπίτια για να ζήσουν τα παιδιά τους! Δεν έχουμε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Έλεος!

Η αδερφή μου κι γαμπρός μου ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και το μίσος αυτού του ανθρώπου, η ζήλεια, ο φθόνος τους κατέστρεψε! Ήταν ένας μόνος και ηλικιωμένος και ο γαμπρός μου τον λυπόταν και τον μάζεψε γιατί δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Το ζευγάρι είχε πάει από το καλοκαίρι στην αστυνομία και είχαν πει ότι οπλοφορούσε κιόλας. Δεν τον ελέγξανε ποτέ, ούτε αυτόφωρο τον πήγαν. Είχαν κάνει και το τεστ DNA και είχαν επαναπαυτεί ότι δεν θα τους ξαναενοχλήσει αλλά αυτός ο τρελός έκανε τα σχέδιά του. Αυτός έλεγε από πριν ότι θα σκοτωθεί και του ‘λεγε ο γαμπρός μου “έχεις στοιχεία ότι είσαι ο πατέρας του παιδιού;” – “Έίμαι”, του λεγε. Η αδερφή μου ξανάκανε τεστ DNA τα Χριστούγεννα, γιατί στο πρώτο δεν ήταν αρκετό το σάλιο του μωρού, ήταν 95% το αποτέλεσμα του. Μετά δώσαμε αίμα του παιδιού κι αποδείχτηκε ότι το μωρό είναι του γαμπρού μου αλλά δεν πρόλαβε η αδερφή μου να πάει να του το πει γιατί δεν είχε σχέσεις με αυτό τον άνθρωπο και απαξιούσε, ενώ εγώ της έλεγα να πάνε να το πούνε αλλά δεν πρόλαβαν, τους σκότωσε!”

Τα αποδεικτικά στοιχεία, τα τεστ DNA και τη μήνυση που του έκαναν το καλοκαίρι, τα έχει όλα η αστυνομία. Εδώ τους σκότωσε και με πήρε τηλέφωνο μετά! Δεν μου μίλαγε, το κατάλαβα! Τα χα δώσει και στην αστυνομία τα τηλέφωνα. Στο τηλέφωνο του είπα: “Τους σκότωσες, μας κατέστρεψες την οικογένεια” και μετά από αυτό πήγε και αυτοκτόνησε και τελείωσε. Κατά τις πέντε το πρωί με πήρε. Άκουσα τους πυροβολισμούς από την καραμπίνα. Ευτυχώς δεν κατέβηκα νωρίτερα κάτω, θα με είχε σκοτώσει κι εμένα. Το μωράκι κοιμόταν ανάμεσα στο ζευγάρι. Άκουσε και είδε όλα αυτά. Έφυγε και μπουσούλησε μόνο του μες στο σκοτάδι κι ανέβηκε απάνω. Επειδή νιώθω ότι με βλέπουν από εκεί πάνω, μίλησα για πρώτη φορά για να φανεί η αλήθεια. Η αδερφή μου λάτρευε τον άντρα της γι’αυτό και φύγανε και μαζί!”

Όσο για το πώς έφτασε η αδερφή της να κάνει DNA για να αποδείξει κάτι σ’έναν ψυχολογικά άρρωστο άνθρωπο όπως λέε
ι: “Την δύσφήμιζε, ήθελαν να ξεκινήσουν δικαστικό αγώνα αλλά δεν είχαν τα χρήματα. Ο γαμπρός μου δούλευε στα καράβια και δεν είχε πάντα δουλειά και σκέφτονταν τα χρήματα. Από την άλλη αυτός ο γέρος είχε τα χάλια του και λέγανε: “Θα του κάνουμε αυτού του γέρου μήνυση;” Δεν τον είχαν πάρει στα σοβαρά. Η αδερφή μου με αυτόν δεν είχε ποτέ τίποτα απολύτως. Ποτέ! Όλα ήταν στη φαντασία αυτού του ανθρώπου κι αποδείχτηκε κι από τα τεστ DNA. Εγώ θα πάρω φωτοτυπία σ’εναν μήνα. Είχαν μία αντιζηλία τρομερή. Ζήλευε πολύ τον γαμπρό μου και μόλις έκαναν παιδί, επειδή προσπαθούσαν χρόνια, εξέφρασε το μίσος του και το μίσος του έφτασε στο έγκλημα.

Μίλησα μόνο και μόνο για την αδερφή μου και δεν θα ξαναμιλήσω. Για την αδικία και τη λασπολογία που έχει γίνει εις βάρος της. Και οι δύο ήταν πολλοί καλοί άνθρωποι… Δεν έκαναν αδικίες στη ζωή τους. Δεν μπορώ να βλέπω άλλες αηδίες στην τηλεόραση περί ερωτικών δραμάτων κλπ. Σιγά μην κοιτούσε ποτέ η αδερφή μου έναν 68χρονο. Δεν μπορρώ να ακούω άλλες αηδίες! Το μωρό είναι μια χαρά, θα μεγαλώσει με τα δικά μου παιδιά και με αγάπη…”

Read More

And More