Τζένη Ιωακειμίδου: Σπάνια εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, παρέα με τον σύζυγό της!

Yπήρξε από τις πιο ωραίες κι αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής οθόνης και όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μας έλειψε. Ο λόγος για την Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο ζωής της τα τελευταία χρόνια, έχοντας κάνει την δική της οικογένεια με τον Αμερικανό μεγαλοδικηγόρο και σύζυγό της.

Έχουν αποκτήσει μαζί ήδη ένα αγοράκι κι αυτή την περίοδο διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, περιμένοντας κορίτσι!

Η Τζένη και ο σύζυγός της αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και κρατούν χαμηλό προφίλ, με αποτέλεσμα να μην τους έχουμε δει συχνά σε εκεδηλώσεις. Ωστόσο το TLIFE τσάκωσε το ζευγάρι στην κυριακάτικη παράσταση του musical Mama Mia. Oι δυο τους κάθονταν στην πρώτη σειρά του θεάτρου Badminton κι έδειχαν πολύ ερωτευμένοι.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, σηκώθηκε στο διάλειμμα όρθια και φάνηκε η κοιλίτσα της, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Με τον σύντροφό της δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfie και να είναι αγκαλιά. Όταν τελείωσε η εντυπωσιακή παράσταση, περίμεναν να αδειάσει τελείως η αίθουσα του θεάτρου ώστε να φύγουν, προσπαθώντας να αποφύγουν κάθε φωτογραφικό φακό.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE

Read More

And More