Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Πρωινή βόλτα στα βόρεια για το ερωτευμένο ζευγάρι – Εxclusive φωτογραφίες

Αναμφισβήτητα, η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους πέρασαν με τον δημιουργικό τρόπο την περίοδο της καραντίνας και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Η Τζένη Μελιτά πέρα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει μαζί με τον Βαγγέλη Περρή στον Athens Voice Radio, είναι πολύ δραστήρια και στα social media! Η ίδια διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα μοιράζεται με τους συνδρομητές της διάφορες πτυχές της.

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια ασχολείται ενεργά με το Instagram, αφού της αρέσει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της δείχνοντας τους στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή. Το ίδιο πολυάσχολος είναι και ο Σπύρος Μαργαρίτης, μιας και καταφέρνει να συνδυάζει με επιτυχία την τηλεόραση – μέσα από τη συχνότητα του Rise Tv -, με την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Music και το youtube.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Μελιτά και τον Σπύρο Μαργαρίτη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στα βόρεια προάστεια. Με casual look και έχοντας στην παρέα του το πολυαγαπημένο σκυλάκι του, το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τον καφέ του και χάρηκε τον ήλιο και τη φύση.

Οι δυο τους μπορεί να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένουν full in love!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More