Βασίλειος Κωστέτσος: Οι σέξι δημιουργίες του σε ταινία και το στριπτίζ της Μάρας Δαρμουσλή! Φωτό και βίντεο

Μια συνεργασία που τον γέμισε χαρά και δημιουργικητα χαρακτηρίζει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος την συνεργασία του με τον αβάν γκαρντ σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα στη νέα του ταινία “Αγάπη αγάπη αγάπη”!

Ο Βασίλειος μίλησε με ενθουσιασμό στο TLIFE, για αυτή τη συνεργασία. Η ταινία τον ενέπνευσε να δημιουργήσει τα κοστούμια από τον τίτλο αλλά κυρίως αφού διάβασε το σενάριο. Στον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, τον γνώρισε η καλή του φίλη και πρωταγωνίστρια στην ταινία, Μάρα Δαρμουσλή – η οποία έκανε την πρώτη της πασαρέλα σε δικό του show το 1999.

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας του με τον Κώστα Ζάπα, υπήρξε χημεία, κάτι που έκανε το αποτέλεσμα ιδιαίτερο και μοναδικό. Πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή φυσικά και η μούσα του Μάρα Δαρμουσλή: Η Μάρα παίζει καταπληκτικά στην ταινία και δίνει αίσθηση Gisele!” λέει στο TLIFE, o Bασίλειος.


Στην ταινία εκτός από τη Μάρα παίζει η Αγγελική Παπαθεμελή (κόρη του πρώην υπουργού Στέλιου Παπαθεμελή) η Δήμητρα Χατούπη, Αντώνης Παπαδόπουλος, Νικολίτσα Ντρίζη Άγγελος Βαλέρας. Σε ρόλους έκπληξη, ο Δημήτρης Πουλικάκος η Κατερίνα Λάσπα και ο Ερρίκος Λίτσης


Η Μάρα Δαρμουσλή, κάτι παραπάνω από… εντυπωσιακή φορώντας μερικές από τις δημιουργίες του Βασίλειου για την ταινία.

Δες backstage video

Read More

And More