Βασίλης Ζούλιας: Αυτό είναι το ατελιέ του στο Κολωνάκι που ξέσπασε φωτιά – Δες φωτογραφίες

Με έναν αναπάντεχο και καθόλου ευχάριστο τρόπο εξελίχθηκε η Κυριακή 31/3 για τον Βασίλη Ζούλια αφού ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή, πιθανότητα από κάποιο κερί που βρισκόταν στο χώρο, την ώρα μάλιστα που μέσα βρίσκονταν άνθρωποι για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Το TLIFE βρέθηκε στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε, ενώ εξωτερικά δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα και η εικόνα του δείχνει άριστη, εσωτερικά υπάρχουν μεγάλες ζημιές.

«Κάηκε το ”θησαυροφυλάκιό” μας με τον Περικλή Κονδυλάτο»

Σε δηλώσεις του στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε: «Είχαμε μία προγραμματισμένη φωτογράφιση όπου ήταν 20 άτομα στον χώρο και προξενήθηκε αυτό. Είναι στα χέρια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Προλάβαμε από τα 350 τ.μ. που είναι το ατελιέ, να καούν τα 50. Θα μπορούσε να πει κάποιος το θησαυροφυλάκιό μας με τον Περικλή Κονδυλάτο γιατί εκεί ήταν τα πράγματα που αγαπούσαμε πιο πολύ». 

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More