Βάσω Κολλιδά: Διπλά τα γεννητούρια στην οικογένεια! Όλες οι λεπτομέρειες

Στην τελική ευθεία για τον ερχομό της κόρης της έχει μπει η Βάσω Κολλιδά, αφού μέχρι τέλος του μήνα θα την κρατά στην αγκαλιά της. Στην οικογένειά της όμως η χαρά είναι διπλή, αφού σήμερα μπήκε στο μαιευτήριο να γεννήσει αδερφή της, Γωγώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE και η ίδια επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της για να μάθει την τελική ημερομηνία του τοκετού της.

Η ξανθιά καλλονή είναι πολύ ευτυχισμένη αλλά και λίγο αγχωμένη για το πώς θα ταβγάζει πέρα με δύο παιδιά, αφού και ο γιος της Γιώργος είναι σε μικρή και απαιτητική ηλικία… Πρόσφατα είχε δηλώσει στο περιοδικό People για την αδερφή της: «Με την αδελφή μου έχουμε μία εβδομάδα διαφορά στην εγκυμοσύνη και έχει πολλή πλάκα. Εκείνη γίνεται πρώτη φορά μανούλα και της είναι όλα πρωτόγνωρα. Η μαμά μας είναι πολύ αγχωμένη γιατί θα γεννήσουμε κοντινές ημερομηνίες και δεν θα ξέρει ποια να πρωτοβοηθήσει. Αν συμπέσουμε να γεννήσουμε μαζί, τουλάχιστον θα είμαστε στο ίδιο νοσοκομείο».

Πάντως παραμένει δημιουργική ακόμη κα ιστον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν έχει σταματήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μόλις χθες πέρασε μια δημιουργική μέρα με τους συνεργάτες από την εταιρία ρούχων που δραστηριοποιείται και μάλιστα ανέβασε την τελευταία τάση του διαδικτύου, ένα mannequin challenge video.

Τσα σε βρήκα!!!#sunday#homedecor #xaxaxaxaxa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vaso Kollida (@vasso_kollida) στις


Kαι το mannequin challenge video με τα… μελομακάρονα αγκαλιά!

Prexmas fashion &fun @Feelcute together @angelaevripidi @juliaapostolidou #fashion#showroom#ootdfashion#mannequin

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vaso Kollida (@vasso_kollida) στις

Read More

And More