Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης της κόρης τους!

Τη μονάκριβη κόρη της βαφτίζουν το Σάββατο το μεσημέρι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έχουν τα πάντα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα της Ευαγγελίας, που θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της! Noνοί της μικρής θα είναι οι καλοί φίλοι του μπαμπά της κι επίσης ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Στέργιος Αντούλας.

ασςδερτυθ.jpg

Στο TLIFE μίλησε ο ένας εκ των δύο νονών Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που είναι ιδιαίτερα χαρούμενος:
“Εγώ γνωρίζω τον Γιάννη καλύτερα και περίπου 13 χρόνια! Είναι πολλά…. Η σχέση μας είναι πολύ στενή. Για να του βαφτίζω και το παιδί… Τη μικρή που θα την πούμε Ευαγγελία, την βλέπω όσο μπορώ… Συνήθως όταν εγώ βρίσκομαι με τον Γιάννη και τη Βάσω, η μικρή κοιμάται. Νονός έχω ξαναγίνει… Αλλά κάθε φορά είναι ξεχωριστή.



Η σχέση του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

“Ο Γιάννης για μένα είναι πολλά πράγματα. Είναι ένα παιδί σπάνιο. Τον ξέρω από όταν ήταν 20 ετών. Η ωριμότητά του, ο επαγγελματισμός του, η ευσυνειδησία του, η καλοσύνη του, η ντομπροσύνη του, δεν ξέρω πόσα προσόντα μπορώ να απαριθμήσω… Τα έχει όλα! Αν είχα ένα παιδί που δεν έκανα, θα ήθελα να είναι ο Γιάννης το παιδί αυτό! Επομένως μεγαλύτερη χαρά από το να βαπτίσω το παιδί αυτουνού που θα ήθελα να είναι παιδί μου καταλαβαίνετε τι χαρά μου δίνει!”

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με τη Βάσω Λασκαράκη στην παράσταση, Βαλ’ τον υπουργό στην πρίζα!

Οι λεπτομέρειες της βάφτισης
“Η πρόταση πολύ απλά… Με ρώτησε και του είπα: έχεις τρελαθεί; εννοείται πως θέλω! Όλα είναι έτοιμα, εκτός από τον σταυρό που θα είναι έτοιμος σήμερα και θα τον παραλάβω. Όλα είναι πολύ απλά! Τα ρουχαλάκια τα διάλεξε η Βάσω και οι νονοί τα πληρώσαμε (γέλια). Είναι απλά όπως και ο σταυρός που τον διάλεξα εγώ.”

Και συνεχίζει: “Αν δείτε και το εκκλησάκι, θα καταλάβετε… Είναι κι αυτό πολύ απλό, μέσα στα δέντρα, πανέμορφο! Μετά θα ακολουθήσει φαγητό από catering στον ίδιο χώρο, έξω από την εκκλησία, που είναι υπέροχα! Μέσα στην εξοχή.”

Η Βάσω με τον δεύτερο νονό, Στέργιο Αντούλα

Read More

And More