Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του νέου clip του Γ. Πλούταρχου! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία με μία ολοκαίνουρια δουλειά που έχει όμως όλα τα γνώριμα αγαπημένα μας στοιχεία. Ο τίτλος του CD του θα είναι «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου.

/

Ήδη έχουνη ακουστεί και αγαπηθεί κάποια από τα τραγούδια του ενώ ο Γιάννης πραγματοποίησε και τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Δεν με παίρνει», που είναι ο προπομπός του νέου δίσκου.

/

Είναι σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, έχει γίνει ήδη επιτυχία αφού είναι στο Top 10 των radio airplay charts!

/

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα του clip και μάζεψε όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου απαθανάτισε τα πάντα!

/

Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο George Ant και έχει ρετρό αισθητική. Μας μεταφέρει στη δεκαετία του 40 και την ατμόσφαιρα μίας μπουάτ.

/

Μία εποχή που, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, αρέσει πολύ και στον ίδιο τον Γιάννη Πλούταρχο, και ήταν και προσωπική του επιθυμία, η προβολή αυτής της εποχής.

/

Σύμφωνα με το σενάριο, ο τραγουδιστής «αφηγείται» μέσα από το τραγούδι προσωπικές ιστορίες των θαμώνων. Σε όλη την διάρκεια ήταν πολύ ενθουσιασμένος, το απόλαυσε και μάλιστα χάρηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμμετείχε καταθέτοντας την δική του άποψη εν ώρα γυρίσματος.

/

Δες κι άλλες backstage φωτογραφίες!

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More