Χριστίνα Αλούπη: Μετακομίζει στην Ελλάδα! Όσα δήλωσε στο TLIFE – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μετακόμιση

Η Χριστίνα Αλούπη πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει μόνιμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τα δυο τους παιδιά. 

Οι διαδικασίες της μετακόμισης έχουν ήδη ξεκινήσει, με το όμορφο μοντέλο να προσπαθεί να μαζέψει ολόκληρη τη ζωή της στην Αμερική σε κούτες και να επιστρέψει επιτέλους στην πατρίδα της. Η μετακόμιση αναμένεται να γίνει σε 20 ημέρες και μέχρι τότε η Χριστίνα Αλούπη βρίσκεται σε έναν… μικρό πανικό!

Το TLIFE επικοινώνησε με την Χριστίνα Αλούπη, η οποία μας εξήγησε τους λόγους που αποφάσισαν να επιστρέψουν οικογενειακώς στην Ελλάδα ενώ τόνισε πόσο δύσκολο είναι. Από την άλλη, η ίδια είναι ενθουσιασμένη για το ολοκαίνουργιο ξεκίνημα της ζωής της!

Επιστρέφετε οικογενειακώς στην Ελλάδα! Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;

Σε 20 μέρες επιστρέφουμε στην Ελλάδα, οπότε αυτή την περίοδο επικρατεί ένας πανικός διότι μαζεύω τα πράγματα, κούτες παντού, διαδικαστικά. Θέλαμε χρόνια να επιστρέψουμε, έχω ξαναπεί σε συνεντεύξεις ότι ο σκοπός μας ήταν να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μας να μείνουμε για πάντα στην Αμερική.

Κανονικά ήταν να γίνει πριν δύο χρόνια, αλλά μας έπεσε ο Covid πάνω από τα κεφάλια μας οπότε άλλαξαν τα σχέδια μας. Καθυστέρησε η μετακόμιση. Φέτος είπαμε ότι αν περιμένουμε να είναι όλα τέλεια, να είναι οι συνθήκες τέλειες για να πάρεις μια απόφαση, ποτέ δεν θα είναι όλα ιδανικά.

Οπότε αν θέλεις κάτι πολύ, απλά καν’ το και θα τα βρεις στην πορεία. Αν περιμέναμε να ήταν όλα τέλεια για να γίνει η μετακόμιση δεν θα γινόταν ποτέ. Είπαμε φέτος είναι η χρονιά! Έπαιξε μεγάλο ρόλο και η ηλικία του γιου μου, ο οποίος ξεκινάει δημοτικό και δεν ήθελα να τον μπερδέψω. Να ξεκινήσει στην Αμερική και μετά να συνεχίσει στην Ελλάδα. Καλύτερα να ξεκινήσει από την αρχή στην Ελλάδα το σχολείο. Να είναι ομαλή η μετάβαση…

Πόσο δύσκολη είναι η μετακόμιση από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Ελλάδα;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο! Έχω μετακομίσει πολλές φορές στη ζωή μου και Αγγλία έχω ζήσει 6 μήνες και Αμερική ζούσα 12,5 χρόνια, από Πολιτεία σε άλλη Πολιτεία και από σπίτι σε άλλο σπίτι. Αυτή είναι η πιο δύσκολη μετακόμιση της ζωής μου! Έχω και τα δυο παιδιά μαζί. Η Αμερική δεν είναι Ευρώπη να πεις ότι προέκυψε κάτι, ξέχασα κάτι και να πεταχτείς να το πάρεις (γελάει).

Είναι δύσκολο, προσπαθώ να πακετάρω σωστά, να πάρουμε αυτά που χρειαζόμαστε, να γίνει σωστό ξεκαθάρισμα. Είναι μια διαδικασία και με την Πρεσβεία, έχει ζόρι. Το καλό και κακό ταυτόχρονα είναι ότι ο σύζυγος μου δεν θα μετακομίσει ακόμη μόνιμα μαζί μας, ένα διάστημα θα πηγαινοέρχεται μέχρι να κλείσει κάποιες εκκρεμότητες. Αυτό μου δίνει μια ευελιξία στο αν ξεχάσω κάτι, θα μου το φέρει. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

Ποια είναι τα συναισθήματά σου που γυρνάς στα πάτρια εδάφη;

Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ ανάμεικτα, όταν το πήραμε απόφαση παρόλο που το ήθελα πάρα πολύ. Οδηγούσα και έβλεπα τα αγαπημένα στέκια μας, τα πάρκα που πηγαίναμε και ένιωθα ότι θα μου λείψουν όλα αυτά και όντως θα μου λείψουν. 12μισι χρόνια είναι αυτά!

Όσο πλησιάζει όμως ο καιρός τόσο πιο πολύ ενθουσιασμένη είμαι και δεν υπάρχει εμβόλιμα στο μυαλό μου ότι δεν είναι η σωστή κίνηση. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα και μου αρέσουν οι περιπέτειες στη ζωή. Τολμάω και έχω τολμήσει πολλά στη ζωή, μ’ αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι χαρούμενη που θα είμαι επιτέλους κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Αν σου γινόταν κάποια τηλεοπτική πρόταση, θα το σκεφτόσουν;

Ναι θα το σκεφτόμουν! Αυτή τη στιγμή βέβαια η προτεραιότητά μου είναι να προσαρμοστούν ομαλά τα παιδιά στην Αθήνα, γιατί έχουν συνηθίσει περισσότερο στην Αμερική. Να ξεκινήσουμε τη ζωή μας από την αρχή και σιγά σιγά όλα θα βρεθούν.

Read More

And More