Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι με τα δίδυμα – Οι πληροφορίες του TLIFE

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν αυτό το καλοκαίρι τις δίδυμες κόρες τους και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. 

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα που τόσο η γνωστή Influencer όσο και ο παρουσιαστής του ANT1 μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα δίδυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 4/11, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τον χαμό που γίνεται στο υπνοδωμάτιο της, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένεια Τανιμανίδη βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι πρόκειται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, από αυτό που μένουν τώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες η Χριστίνα και ο Σάκης θα πάνε σε ένα ενδιάμεσο σπίτι και στη συνέχεια θα μετακομίσουν στο ολοκαίνουργιο διαμέρισμα που φτιάχνουν για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν το καλοκαίρι του 2019 σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αφήνοντας το σπίτι τους στην Πεύκη. Ωστόσο φέτος ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους και φαίνεται πως το ζευγάρι δεν χωράει πλέον στο σπίτι, παίρνοντας έτσι την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει… εις διπλούν!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Read More

And More