Χρήστος Κυριαζής – Η Σάσα Σταμάτη συγκινεί στο TLIFE: «Η Σοφία ήταν η γυναίκα της ζωής του, ο φύλακας άγγελός του»

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε τα τελευταία δυο χρόνια με τον καρκίνο. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο καλλιτέχνης μας άφησε τόσο νωρίς…

Η Σάσα Σταμάτη ήταν για χρόνια φίλη με τον Χρήστο Κυριαζή και την οικογένειά του. Απολάμβαναν ωραίες συζητήσεις και βόλτες είτε στον Πειραιά είτε στην Μάνδρα, ενώ η γνωστή δημοσιογράφος είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip του για το κομμάτι «Στα μάτια φαίνεται» το 2010.

 

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τον καλό της φίλο και σπουδαίο τραγουδοποιό Χρήστο Κυριαζή που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου. Η δημοσιογράφος, συγκινημένη, εξομολογήθηκε:

«Τον γνώρισα μέσω ενός κοινού μας φίλου, πάρα πολλά χρόνια πριν. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήταν πάντα ροκ και αντισυμβατικός. Μου έλεγε συνέχεια “Σάσα μη μασάς, προχώρα”. Κάναμε παρέα και είχαμε ωραίες κουβέντες στον Πειραιά, ήταν το αγαπημένο του μέρος. Ο Χρήστος Κυριαζής ήταν αντισυστημικός. Ήταν αυτός που με πίστεψε πρώτος.

Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει που είσαι, του απάντησα στην Μάνδρα και μου είπε “Έρχομαι στην Ελευσίνα να γυρίσουμε το νέο video clip μου” για το κομμάτι «Στα μάτια φαίνεται». Χωρίς να είναι προγραμματισμένο, κάναμε το video clip. 

Θέλω να πω συλλυπητήρια στη Σοφία, τη σύζυγό του. Έχουμε επικοινωνήσει. Η Σοφία ήταν η γυναίκα της ζωής του, ήταν πάντα δίπλα του, ήταν ο φύλακας άγγελός του. Χωρίς να φαίνεται… Τον λάτρευε. Δύναμη και κουράγιο στην Σοφία. Μου έλεγε “μη μασάς, προχώρα”. Ήταν μια κατηγορία από μόνος του ο Χρήστος Κυριαζής. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια. Ό,τι πρόβλημα να είχε δεν θα το έδειχνε ποτέ, ήταν πάντα αισιόδοξος.  Ήταν και ένας καταπληκτικός επιπλοποιός, λίγοι το γνωρίζουν αυτό. Ήξερα ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο».

Λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η Σάσα Σταμάτη έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρήστο, φιλαράκι μου. Πολέμησες γενναία. Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου, τις ατάκες σου και την ημέρα που με πήρες τηλέφωνο και μου είπες «Σάσα έρχομαι στην Ελευσίνα να γυρίσω μαζί σου βίντεο κλιπ», όταν δεν με ήξερε άνθρωπος. Θα σε αγαπώ πάντα. Καλό παράδεισο» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Stamati (@sasastamata)

Read More

And More