Χρύσα Καλπάκη – Γιώργος Ρουμελιώτης: Η πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού – Φωτογραφίες TLIFE

Η Χρύσα Καλπάκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Ιωσήφ Μαρινάκη και ζει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού δημοσιογράφου, Γιώργου Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει ακόμη και τις κοινές αναρτήσεις στα social media, μη κρύβοντας πλέον ότι είναι ζευγάρι.

Το βράδυ της Δευτέρας 20/9, μάλιστα, η Χρύσα Καλπάκη και ο Γιώργος Ρουμελιώτης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση! Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” το ερωτευμένο ζευγάρι στο θέατρο Άλσος, όπου πήγε να απολαύσει τη συναυλία του Γιάννη Πάριου. Οι δυο τους πέρασαν ένα μαγικό βράδυ, ακούγοντας τα πιο ερωτικά τραγούδια του τροβαδούρου του έρωτα.

Δες τις φωτογραφίες:

Η σχεδιάστρια μόδας και ο δημοσιογράφος και αδερφός της ηθοποιού, Ευδοκίας Ρουμελιώτη, γνωρίζονταν εδώ και καιρό, όμως η σχέση πήρε πρόσφατα ερωτική τροπή, μετά τον χωρισμό. Οι δυο τους έχουν βρει μια υπέροχη ισορροπία και απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ποιοτικού χρόνου που περνούν μαζί. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More