Μοντέλο ετών 80! Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην πασαρέλα!

Σε μια εποχή, όπου όλοι έχουν εμμονή με την νεότητα και την ομορφιά, η Carmen Dell’Orefice αποτελεί μια ευχάριστη απόδειξη ότι, δεν είναι απαραίτητο αυτά τα δύο να συνδυάζονται. Το διάσημο -και από τα πιο παλιά, αφού στα 15 της, το 1946, έγινε εξώφυλλο της Vogue- μοντέλο, γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του με μια βόλτα στην πασαρέλα.

Στην 66χρονη καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, σύμφωνα με την Daily Mail, η Carmen έχει γίνει το εξώφυλλο της Vogue έξι φορές καθώς και το ”πρόσωπο” από 14 διαφορετικές καμπάνιες προώθησης προϊόντων, ενώ έχει ποζάρει για θρυλικούς φωτογράφους, όπως οι Richard Avedon, Irvin Penn, Cecil Beaton και Norman Parkinson.

Επιπλεόν, δεν είναι λίγοι οι φωτογράφοι, οι επιχειρηματίες και οι σχεδιαστές που τόσα χρόνια γοητεύει η κυρία Dell’Orefice, με την κομψότητα, τους τρόπους και… την ασημί κόμμωσή της.

Η Carmen με γονείς από την Ιατλία και την Ουγγαρία, μαθαίνουμε ότι πέρασε δύσκολα παιδικά κι εφηβικά χρόνια, μιας και μεγάλο μέρος αυτών πήγαινε συνεχώς σε μια άλλη ανάδοχη οικογένεια. Επιπλέον, έχει παντρευτεί τρεις φορές κι έχει αποκτήσει μία κόρη.

Read More

And More