Μοντέλο με καρκίνο του μαστού δημοσιεύει online τη θεραπεία του

Μεγάλη δύναμη ψυχής και ψυχαριμία δείχνει ένα 21χρονο μοντέλο που πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η νεαρή φοιτήτρια της Αγγλικής Λογοτεχνίας που πριν από ένα μήνα έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να βοηθήσει τα κορίτσια με την ίδια πάθηση, ανεβάζοντας στο youtube τα videos με τις εξελίξεις στην ασθένειά της.

Η Katie Huttlestone από το Ware του Hertfordshire βιντεοσκοπεί τον εαυτό της σε κάθε εξέλιξη της ασθένειας και ανεβάζει όλα τα video γιατί όπως λέει θέλει να βοηθήσει και άλλες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα.H ίδια έκανε χθες την πρώτη της χημειοθεραπεία και αμέσως μετά κάθισε μπροστά από την βιντεοκάμερα στο δωμάτιό της και μίλησε για το πρόβλημά της. Όπως είπε θα χρειαστεί να κάνει τη δύσκολη θεραπεία και πιθανότατα να χάσει τα κόκκινα μαλλιά της και να αναγκαστεί να αφαιρέσει τον έναν ή και τους δύο μαστούς της, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά.

Σύμφωνα με την “Daily mail”, η Katie είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να βιντεοσκοπεί τον εαυτό της μέχρι τέλους. Μάλιστα, σκοπεύει να παίρνει την κάμερα μαζί της ακόμα και στις επισκέψεις στον γιατρό, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα του καρκίνου και τις επιπτώσεις του.

Η ίδια αναφέρει πως δεν ξέρει τι να περιμένει. “Θέλω μόνο να τελειώσει. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει την ακριβή διαδικασία της χημειοθεραπείας”, είπε, προσθέτοντας ότι στην αρχή ήθελε να φτιάξει ένα blog, αλλά το video είναι πιο άμεσος τρόπος
Όσο για τις πρώτες μέρες πιυ έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, η Katie εξομολογήθηκε: “Έκλαψα, ήμουν σοκαρισμένη, νόμιζα ότι ονειρευόμουν… Ευχόμουν ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσω, όμως δε ξυπνούσα και έπρεπε να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα”.

Δες το video:

Read More

And More