Μοντέλο που συνελήφθη για κοκαΐνη – Η μητέρα της με τρεμάμενη φωνή στο T-live: “Θα παλέψουμε για την αθωότητά της”

Η μητέρα της κατηγορούμενης πρώην παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου που συνελήφθη για κοκαΐνη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live και μίλησε για τη σχέση της κόρης της με τον κατηγορούμενο σύντροφό της. Ακόμα υποστήριξε με τρεμάμενη φωνή πως όλη η οικογένεια θα παλέψει μέχρι τέλους για την αθωότητά της.

«Αυτή η σχέση την κατέστρεψε. Αυτή η σχέση οδήγησε στη φυλακή το παιδί μου και είναι αθώα. Το πιστεύω, γιατί αν δεν το πίστευα δεν θα σας μιλούσα. Θα είχα κλειστεί. Και οι φίλοι της βγαίνουν και την υποστηρίζουν, ξέρουν ότι είναι αθώα. Είναι ένα κομμάτι που έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον δικηγόρο της. Είναι παιδί πολύ δοτικό που δυστυχώς αγάπησε τον λάθος άνθρωπο. Εγώ δεν τον ήθελα ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ήρθε την πρώτη φορά και μου είπε ότι αντιλήφθη ότι εκείνος κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών – με αυτό γαλούχησα τα παιδιά μου-  είναι θάνατος. Δεν ήταν μαζί όταν μπήκε στο παιχνίδι, την ξαναπλησίασε όταν βγήκε. Τον εμπιστεύτηκε… Ήταν μία νεανική τρέλα. Δεν γνωρίζαμε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, ντρεπόταν να μας το πει; Δεν ξέρω. Είναι αθώα και θα παλέψω με νύχια και με δόντια να βγει από εκεί. Θα ξαναστηθούμε στα πόδια μας. Ο έρωτας τυφλώνει…».

Δες όλα όσα είπε στο T-live η μητέρα της κατηγορούμενης:

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας ριάλιτι, κ. Κοκοτός.

Read More

And More