Μορφούλα Ντώνα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της – Το τρυφερό μήνυμά της

Την πιο όμορφες στιγμές της ζωής της ζει το τελευταίο διάστημα η Μορφούλα Ντώνα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη. Οι νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με το νεογέννητο μωράκι να έχει πάρει ήδη τα μυαλά τους.

Το απόγευμα τους Σαββάτου, μάλιστα, η έμπειρη προπονήτρια του Εθνικού και αθλητριών της Εθνικής ομάδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον μικρούλη στην αγκαλιά της, συνοδευόμενη από ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

“28.08.2020! Χθες ήρθε στον κόσμο το καινούριο μέλος της οικογένειας μας! Η αλήθεια είναι πως από το προηγούμενο βράδυ ένιωθα σαν να πηγαίνω για ένα μεγάλο αγώνα!!Και όντως ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας της ζωής μου! Τα συναισθήματά ανάμεικτα στην αρχή άγχος και ανυπομονησία και στην πορεία μια απέραντη ευτυχία, ένα τεράστιο κολλημένο χαμόγελο στα χείλη μου!! Νιώθω τυχερή και ευλογημένη! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις είχες που δεχόμαστε αδιαλείπτως….υγεία και ευτυχία σε όλους!” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More