Μορφούλα Ντώνα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασε έξι χρόνια μέχρι να αποκτήσει μωρό

Η Μορφούλα Ντώνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολυτιμότερο δώρο που ήρθε στη ζωή το 2020, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε για να αποκτήσει μωράκι.

Η χρυσή ολυμπιονίκης δήλωσε χαρακτηριστικά για την καθημερινότητά τη: «Στο επίκεντρο είναι το μωρό αλλά η καθημερινότητά μου είναι πολύ ωραία. Τυχαίνει να είμαστε τώρα και στην καραντίνα, οπότε είμαστε μέσα στο σπίτι και ο μικρός το απολαμβάνει ακόμα περισσότερο, γιατί έχει 24 ώρες τη μαμά του.  Προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδί, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, όμως για κάποιους λόγους δεν ερχόταν, οπότε και αποφασίσαμε μετά από 6-7 χρόνια που προσπαθούσαμε, να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής. Το λέω αυτό τώρα γιατί μου στέλνουν πολλά μηνύματα και γνωρίζω πολλές κοπέλες που θέλουν να γίνουν μανούλες και θα ήθελα να τους δώσω το μήνυμα να μην σταματήσουν να προσπαθούν. Αξίζει να ζήσουν την μητρότητα».

Όσο για το πώς έμαθε το ότι είναι έγκυος; «Έκανα τεστ εγκυμοσύνης την προηγούμενη ημέρα, και ήταν θετικό. Σηκώθηκα την επόμενη, και έκανα την εξέταση αίματος. Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπα στον άντρα μου “αν όλα πάνε καλά, η επόμενη χρονιά θα μας βρει με μωράκι”. Τους δύο πρώτους μήνες ήταν δίδυμη η κύηση, αλλά μετά το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν “τι έκανα λάθος;”. Τελικά όλα είναι θέμα φύσης».

Δες το βίντεο:

Read More

And More