“Μου είπε να κοιμηθώ μαζί του για να μου δώσει συνέντευξη”! Καταιγισμός αποκαλύψεων για Στρος Καν!

Διαδέχονται η μια την άλλη οι ιστορίες των γυναικών που κατηγορούν τον Στρος Καν ότι έχει κάνει απόπειρα να τις παρενοχλήσει σεξουαλικά. Μετά την υπόθεση με την καμαριέρα και την μεταφορά του ισχυρού άντρα του ΔΝΤ στις φυλακές Ράικερς, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Τελευταία μια δημοσιογράφος με το όνομα Martina – δεν αποκαλύπτονται όλα τα στοιχεία της για λόγους ασφαλείας – αποκάλυψε πως ο Ντομινίκ Στρος Καν της ζήτησε να κοιμηθεί μαζί του για να της δώσει συνέντευξη, ακόμη κι όταν ήταν έγκυος. “Μου είπε να κοιμηθώ μαζί του, αν θέλω να μου παραχωρήσει συνέντευξη”, αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την “Mail Online” μέχρι στιγμής έχουν έρθει στο φως τουλάχιστον 14 ιστορίες γυναικών στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Στρος Καν. Ενώ, την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι πριν από τρεις εβδομάδες ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει με την νεαρή δημοσιογράφο Tristane Banon, 9 χρόνια αφότου είχε αποπειραθεί να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο Γάλλος πολιτικός, μάλιστα, προσπαθησε να την προσεγγίσει μέσω του Facebook.

Read More

And More