“Μουρμούρα” και “Παρτάλι” έρχονται απόψε για να σκορπίσουν το γέλιο!

“Μην αρχίζεις την μουρμούρα”:

Ο Χάρης κοροϊδεύει την Βάσω που πιστεύει στο μάτι και το ξεμάτιασμα της μαμάς της. Για να της αποδείξει πόσο λάθος είναι να πιστεύεις στις προλήψεις, της σπάει τα νεύρα με μια σειρά περιορισμών για «να μη τσακωθούν». Ξεχνάει όμως να της πει, πως έχει κι αυτός μια δική του πρόληψη.

Το προγραμματισμένο ταξίδι για το Πάσχα στο χωριό των γειτόνων τους, ματαιώνεται για την Βούλα και τον Μηνά. Γεγονός που χαροποιεί πολύ τον Μηνά ο οποίος ποτέ δεν βλέπει με καλό μάτι τις εκδρομές, αλλά χαροποιεί την Βούλα, καθώς της δίνει την ευκαιρία να στήσει με τους γείτονες μια πασχαλιάτικη εκδρομή για Κρήτη και να φέρει τον Μηνά προ τετελεσμένου…
Η Μαρίνα, άθελά της, πληγώνει την αυτοπεποίθηση του Ηλία. Προσπαθεί να επανορθώσει. Ώσπου, ξαφνικά, συνειδητοποιεί πως ο Ηλίας δεν έχει τόση ανάγκη τη βοήθειά της: όλες οι γυναίκες στην γειτονιά τον γλυκοκοιτάζουν εδώ και καιρό… Η Μαρίνα αρχίζει να αισθάνεται πως κινδυνεύει να τον χάσει.

Παίζουν: οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

“Κάτω Παρτάλι”:

Η Βίβιαν εξακολουθεί να βλέπεται με τον Ρούσο, αν και όλοι την προειδοποιούν να περιμένει τα χειρότερα. Ο Ρούσος από την άλλη γίνεται φιλαράκι και με τον Κωνσταντίνο. Ο Μανόλης βρίσκει νέο «στόχο», τον Ζαφείρη και καταλήγει σε κυνήγι αγριογούρουνου!
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά). Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.

Read More

And More