“Μουρμούρα” μόνο για τρεις και για του χρόνου;

Αν λατρεύεις την “Μουρμούρα” όπως κι εγώ, συγνώμη αλλά θα σε απογοητεύσω. Μην περιμένεις να δεις νέο ζευγάρι να μπαίνει σταθερά στην παρέα μας, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα τον τελευταίο καιρό, γιατί αν και το ήθελαν και το σκεφτόντουσαν σοβαρά εκεί στην Κάντζα, κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η ξένη εταιρία παραγωγής και το ξένο φορμάτ, πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά του Alpha, η οποία βγαίνει με τόσο απολαυστικό τρόπο… αλά ελληνικά στον αέρα.

Ετσι, όπως καταλαβαίνεις δεν εντάσσονται στο καστ της σειράς ούτε ο Μιχάλης Μαρίνος, ούτε η Αγγελική Λάμπρη. Δύο ονόματα τα οποία άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μόλις γράφτηκε πως μπορεί να υπάρξει και τέταρτο ζευγάρι στη σειρά.

Κατά τ ΄άλλα; Οι guest εμφανίσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν μιας και οι συντελεστές της σειράς θεωρούν – και καλά κάνουν – πως με αυτό το τρόπο κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις που θα έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό μέλλον της σειράς. Όπως καταλαβαίνεις οι του Alpha εννοείται πως θέλουν να… “Μουρμουρίζουν” και του χρόνου.

Read More

And More