“Μουρμούρα”: Το συγκινητικό αντίο της… “Λένας” και το φετινό φινάλε της σειράς!

Ε ναι .λοιπόν, έφτασε η στιγμή για το… “αντίο”! Ε ναι ,λοιπόν, έφτασε η στιγμή που η λατρεμένη μας “Μουρμούρα” ρίχνει αυλαία!

Η απολαυστική σειρά του Alpha κάπου εδώ κλείνει ακόμα έναν τηλεοπτικό κύκλο, με όλους τους συντελεστές της να μας κλείνουν πονηρά το μάτι και να δίνουν μαζί μας ραντεβού για του χρόνου, μιας και πρόγραμμα Alpha χωρίς “Μουρμούρα” δεν γίνεται.

Η συγκεκριμένη παραγωγή άλλωστε, έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο, που ήταν από τα λίγα προγράματα φέτος που βρέθηκαν απέναντι από τον τυφώνα “Survivor” και κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να διατηρήσουν την δυναμική τους.

Η πολυαγαπημένη “Μουρμούρα” ,λοιπόν, θα συνεχιστεί και του χρόνου και χαίρομαι ιδιαίτερα μιας και είναι μία σειρά που έχω κι εγώ με την σειρά μου λατρέψει! Στην κυριολεξία υποκλίνομαι τόσο στην Ελένη Κοκκίδου και τον Αντώνη Αντωνίου, όσο και στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Και οι τέσσερις είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικοί. Και οι τέσσερις έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Μετά από τέσσερα χρόνια να εξακολουθούν να ερμηνεύουν με το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι τους ρόλους τους, ακούραστα, εμπνευσμένα, χωρίς να εμφανίζουν συμπτώματα… αυτοματισμού, επανάληψης και επανάπαυσης!

Στην σειρά ,λοιπόν, του χρόνου συνεχίζουν – ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ – οι “Ηλίας”, “Μαρίνα”, “Βουλίτσα” και “Μηνάς” και αναζητούνται δύο brand-new ζευγάρια, μιας και αποχωρούν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Νάντια Κοντογεώργη, Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Πλεμμένος, μιας και δεν τα κατάφεραν να “δέσουν” με όλη την υπόλοιπη παρέα.

Μάλιστα, προ ημερών μετά το τελευταίο γύρισμα, η Φωτεινή Αθερίδου θέλησε να πει το δικό της γλυκό αντίο στη “Μουρμούρα” κι έτσι ανέβασε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία με το εξής μήνυμα να την συνοδεύει: “Αντίο Μουρμουρίτσα μου”!

Όσο για το πως θα πέσει για φέτος η αυλαία της σειράς; Ας ξεκινήσουμε από απόψε… Απόψε έρχονται οι γονείς των παιδιών! Η Κατερίνα (Σάρα Γανωτή) και ο Ντεμέλο (Άκης Σακελλαρίου) γνωρίζονται πολύ καλά…Με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ, ο Μηνάς βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο που πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα. Η Βούλα αν και αμέτοχη στην αρχή, γρήγορα γίνεται ο καταλύτης της κατάστασης…

Διονύσης και Νικολέτα εξετάζουν τις εναλλακτικές τους για τις διακοπές. Όταν η Νικολέτα προτείνει την Αντίπαρο, ο Διονύσης δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για σπίτι που τους παραχωρεί ο πρώην της.

Η Μαρίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ πλάι στο κύμα, σεένα νοσταλγικό beach-party που – ελπίζουν – θα τους θυμίσει τα πρώτα καλοκαίρια του έρωτά τους. Θα τα καταφέρουν άραγε να γυρίσουν πίσω το χρόνο; Ή απλά θα καταφέρουν να γυρίσουν πίσω τσακωμένοι;

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν τώρα, δηλαδή, αύριο βράδυ, η φαγωμάρα Διονύση και Νικολέτας για τις διακοπές, συνεχίζεται. Η Νικολέτα συναντά την πρώην του Διονύση και μαθαίνει κάτι αναπάντεχο… που θα τσακίσει λίγο την αυτοπεποίθηση του καλού της, θα γίνει όμως η αφορμή για μια τέλεια λύση διακοπών!

Το ταξίδι της Λένας και του Σίμου στην Κρήτη εξελίσσεται τελείως διαφορετικά απ’ ότι είχαν σχεδιάσει… Η Βούλα ψήνει επιτέλους τον Μηνά, που επιμένει το ότι να ζουν στην Κρήτη είναι σαν να κάνουν μονίμως διακοπές και άρα δεν χρειάζεται να πάνε πουθενά αλλού, να φύγουν έστω για ένα τριήμερο. Αλλά πάνω που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, ο Μηνάς της φέρνει…πεσκέσι ένα ζευγάρι που πρέπει να τους φιλοξενήσουν…

Ο Ηλίας και η Μαρίνα μπαίνουν σε σκληρές διαπραγματεύσεις για το πού θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο, είναι στ’ αλήθεια απαραίτητο για ένα ζευγάρι να κάνει κάθε χρόνο διακοπές μαζί;

Η συνέχεια και το φινάλε στην οθόνη του Alpha!!! Μείνε συντομισμένη…

Read More

And More