«Μουρμούρα»: Το τηλεοπτικό μέλλον της λατρεμένης σειράς του Alpha αλήθεια κρέμεται από μία κλωστή;

«Μουρμούρα»: Το τηλεοπτικό μέλλον της λατρεμένης σειράς του Alpha αλήθεια κρέμεται από μία κλωστή; | tlife.gr

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφόρησε και θέλει την λατρεμένη «Μουρμούρα» να ρίχνει αυλαία μία ώρα αρχύτερα.

Ναι, η απολαυστική σειρά του Alpha που πραγματικά κατάφερε να γίνει λατρεία για τους τηλεθεατές, κινδυνεύει σου λέει να μας πει αντίο αμέσως μετά την ανατολή της νέας χρονιάς, μιας και πλέον οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από μέτριες και δεν ενθουσιάζουν την διοίκηση του καναλιού της Κάντζας.

Τελικά όντως το τηλεοπτικό μέλλον του «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» κρέμεται από μία κλωστή; Όντως έφτασε η στιγμή για αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας «Βουλίτσα», τον «Μηνά» της, τον απολαυστικό «Ηλία» και την εντελώς σουρεάλ παρουσία της «Μαρίνας» του;

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η σειρά του Alpha και δεν κόβεται και συνεχίζει ακάθεκτη την τηλεοπτική της πορεία τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Θα μου πεις τώρα λατρεμένη, πως προέκυψαν όλα αυτά… Ε, όλη αυτή η φημολογία ξέσπασε μετά την «εξαφάνιση» της «Μουρμούρας» από τα βράδια της Παρασκευής και την πτωτική τάση στη τηλεθέασή της κάθε Πέμπτη βράδυ από την στιγμή που ήρθε σε… τηλε-μετωπική με το «The Voice» και όχι μόνο, βεβαίως-βεβαίως.

Όμως, όχι τα πράγματα δεν είναι έτσι… Οι ιθύνοντες του καναλιού σαφέστατα και δεν κόβουν – όπως ήδη σου προανέφερα -, την σειρά και μάλιστα; Δηλώνουν και απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της, μιας και κάθε Πέμπτη βράδυ μπορεί να δυσκολεύεται στους πίνακες τηλεθέασης με τον σκληρό ανταγωνισμό που έχει απέναντι, όμως, διατηρεί την δυναμική της.

Η «Μουρμούρα» σχεδόν έξι χρόνια μετά, εξακολουθεί να διατηρεί την δυναμική της και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων σημειώνοντας επιδόσεις που θα τις ζήλευαν πολλά fresh και πολύφερνα προγράμματα, εκατομμυρίων ευρώ κι ας μην τινάζει κάθε Πέμπτη βράδυ την μπάνκα της τηλεθέασης στα ύψη.

Όσο για το τι θα γίνει με τις Παρασκευές; Η «Μουρμούρα» αμέσως μετά τις γιορτές θα επιστρέψει κανονικά στο τηλεοπτικό της πόστο και θα δίνει τηλεοπτική «πάσα» στην δαιμόνια Αγγελική Νικολούλη και στο «Τούνελ» της.

Απλώς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Alpha τήρησε την τηλεοπτική παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια και για πέντε Παρασκευές πριν τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να πλυμμηρίσει το πρόγραμμά του με μαγεία και χρυσόσκονη, βάζοντας στο prime-time του, κινηματογραφικές ταινίες της Disney. Μία λογική την οποία πρέπει να σου υπενθυμίσω πως ακολουθεί αντίστοιχα και το Πάσχα.

Έτσι, μέχρι τα ολοκληρωθεί η μετάδοση των συγκεκριμένων αριστουργημάτων, το πρόγραμμα του Alpha δεν θα έχει δις την εβδομάδα «Μουρμούρα». Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μας… λείψει και λιγάκι!

READ more