ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ: από το σιτάρι στο ψωμί!

Με μεγάλη χαρά η εταιρεία Μύλοι Λούλη – Μύλοι Αγίου Γεωργίου κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας του “ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΟΥΛΗ από το σιτάρι στο ψωμί, με απολογισμό τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες, δεκάδες σχολεία, πολλές σχολές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συλλόγους και πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα.

/

Στόχος του ΜΟΥΣΕΙΟΥ είναι να ενημερώνει τους επισκέπτες για την αλυσίδα «σιτάρι-αλεύρι-ψωμί», να τονίσει τη σημασία του άρτου στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων, στην ελληνική παράδοση και στην ορθόδοξη εκκλησία και να αναδείξει την διατροφική αξία του ψωμιού, από την εμφάνιση του ανθρώπου μέχρι σήμερα, αλλά και τη σημαντική του θέση στην μεσογειακή διατροφή.

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη-Μύλοι Αγίου Γεωργίου με αφορμή την ίδρυση του ΜΟΥΣΕΙΟΥ, αποδεικνύει την αγάπη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, τον σεβασμό στις αξίες και την κοινωνική ευαισθησία απέναντι στη νέα γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.loulismuseum.gr

Read More

And More