Μουτσινάς-Ηλιάκη: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό τους με τον Alpha; Εξακολουθούν να είναι… “δεμένοι”;

Παρελθόν αποτελεί ως γνωστόν για τον Alpha το “Ξαναδέστε τους” από την περασμένη Πέμπτη. Βλέπεις, μετά την άκρως απογοητευτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, η εκπομπή έριξε τίτλους τέλους μία ώρα αρχίτερα, μιας και λειτουργούσε σαν… βαρίδι στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού, κρατώντας τις επιδόσεις του Alpha σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Σε επίπεδα τέτοια που δεν επιτρέπονται για κανάλι που θέλει να κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό.

Και μπορεί η εκπομπή να αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, το ίδιο ,όμως, ισχύει και για τους δύο βασικούς παρουσιαστές; Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Μουτσινά και για την Μαρία Ηλιάκη; Η΄παρά τους τίτλους τέλους τόσο ο Νίκος, όσο και η Μαρία εξακολουθούν να είναι “δεμένοι” με το κανάλι;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο τρόπος με τον οποίο έχει… “δεθεί” ο καθένας τους με το κανάλι είναι εντελώς διαφορετικός, οπότε ισχύουν και εντελώς διαφορετικά δεδομένα.

Σε ότι έχει να κάνει με την Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού ή αν θέλεις, δεν δεσμεύεται με συγκεκριμένο συμβόλαιο που να βρίσκεται σε ισχύ. Πράγμα που σημαίνει; Πράγμα που σημαίνει πως ακόμα κι αν την δούμε κάπου αλλού στον Alpha, θα έχει υπάρξει νέο πλαίσιο συνεργασίας.

Το συμβόλαιο της Μαρίας προέβλεπε πως θα ήταν (το ίδιο ακριβώς βέβαια ίσχυε και για την Μαίρη Συνατσάκη…) δεσμευμένη με τον Alpha όσο καιρό θα ήταν στον αέρα η εκπομπή. Με άλλα λόγια τα δύο κορίτσια δεν είχαν υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας. Το συμβόλαιό τους με το κανάλι είχε να κάνει μόνο με το “Ξαναδέστε τους”. Και πιο συγκεκριμένα η τελευταία ημέρα ισχύος του, είχε οριστεί να είναι η τελευταία μέρα που θα ήταν στον αέρα η εκπομπή για την φετινή σεζόν, ανεξάρτητα από το πότε γραφόταν το φινάλε. Ετσι, η Μαρία Ηλιάκη πλέον δεν έχει καμία συγκεκριμένη δέσμευση με τον Alpha.

Τα πράγματα ,όμως, αλλάζουν εντελώς για τον Νίκο Μουτσινά, μιας και ο Νίκος πέρσι το καλοκαίρι είχε προχωρήσει σε υπογραφή αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας με το κανάλι, το οποίο δεν αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το “Ξαναδέστε τους”.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο Νίκος είχε προχωρήσει με το κανάλι σε υπογραφή αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας, το οποίο είχε και διετή ισχύ.

Αυτό ,λοιπόν, σημαίνει πως ο Νίκος εξακολουθεί να είναι δεσμευμένος με τον Alpha, ανεξάρτητα από το τέλος του “Ξαναδέστε τους”, γι ΄αυτό και δεν αποκλείεται μόλις κοπάσει ο τεράστιος ντόρος που έχει δημιουργηθεί από το άδοξο τέλος της συγκεκριμένης εκπομπής, να δούμε τον Νίκο να αναλαμβάνει και πάλι δράση στο κανάλι της Κάντζας.


Read More

And More