Μπ. Μπαζιάνα: Η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Αλ. Τσίπρα εδώ και 20 χρόνια!

Ο 38χρονος Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που έφερε την ανατροπή μετά από πολλά χρόνια στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και κατάφερε να εξοστρακίσει τον δικομματισμό. Από ανήσυχος έφηβος που πρωτοστάτησε στις καταλήψεις το ΄90 κατάφερε να ανατρέψει όλο το πολιτικό σκηνικό και να γίνει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

Συνοιδοπόρος της ζωής του και στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο μεγάλος του έρωτας, Περιστέρα Μπαζιάνα ή αλλιώς Μπέτυ , όπως ο ίδιος προτιμάει να τη φωνάζει χαϊδευτικά.

Γνωρίστηκαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων απ’ όπου αποφοίτησαν και οι δύο. Μαζί ήταν στα μαθήματα, μαζί και στις καταλήψεις του ’90 – ’91. Ο χαρακτήρας της Μπέτυς ενέπνευσε τον Αλέξη, ωστόσο αυτό που τους έφερε πιο κοντά ήταν η ΚΝΕ, μέλη της οποίας υπήρξαν και οι δύο.

Η 38χρονη Μπέτυ κατάγεται από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Καρδίτσα και είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Αν και η γνωριμία τους μετρά 20 χρόνια το ζευγάρι είναι εξαιρετικά διακριτικό, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Όσοι ξέρουν το ζευγάρι ισχυρίζονται ότι η Μπέτυ κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα Media.

Σύμφωνα με παλιότερες περιγραφές συμφοιτητών της από το Πανεπιστήμιο Πατρών η Μπέτυ είναι μαχητική, δραστήρια. Μια προσωπικότητα που ταιριαζε απόλυτα στο προφίλ του τότε νέου προέδρου του Συνασπισμού. Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι το φιλήσυχο κορίτσι που οι περισσότεροι βλέπουν με την πρώτη ματιά.

Koινό χαρακτηριστικό τους είναι και το casual και επιμελώς ατιμέλητο ντυσιμό τους κι όπως όλα δείχνουν η Μπέτυ δεν είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει να περνούν ώρες στα μαγαζιά και σε ψώνια

Ο πρώτος τους γιος και μεγάλη τους αδυναμία, Παύλος, γεννήθηκε τον Μάιο του 2010 ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ξανά μπαμπάς αφού σύντομα θα γεννηθεί και ο δεύτερος γιος του. Ενδεχόμενο γάμου δεν υπάρχει αφού το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Read More

And More