Μπάγια Αντωνοπούλου: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της!

To “Question Sticker” έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε όλα όσα θέλησαν να μάθουν για εκείνη οι διαδικτυακοί φίλοι της.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του “Survivor Πανόραμα” στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, follower της την ρώτησε: “Ελεύθερη είσαι;” κι εκείνη του απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: “Κάτι παραπάνω από τυχερή!”, δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Να σας θυμίσουμε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλο, εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, είναι ζευγάρι με τον Άκη Δρούγκα, ο οποίος είναι σεφ στο επάγγελμα. Οι δυο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν πια. Ο γοητευτικός Άκης, μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που στάθηκε βράχος στο πλευρό της γλυκιάς Μπάγιας, όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το «Καλημέρα Ελλάδα» ύστερα από χρόνια παρουσίας της εκεί. Ο σεφ είναι χαμηλών τόνων και δεν αγαπά τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να είναι σπάνιες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Read More

And More