Μπάγια Αντωνοπούλου: Η χειμερινή απόδραση στα Ιωάννινα και το ιδιαίτερο μήνυμά της!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η χειμερινή απόδραση στα Ιωάννινα και το ιδιαίτερο μήνυμά της! | tlife.gr

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη αποφάσισε ξαφνικά να αποχωρήσει από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Μετά από μια ένταση που δημιουργήθηκε, όπως είπε και η ίδια σε συνεντεύξεις της, έκρινε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ενημερωτική εκπομπή. Πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω της και προετοιμάζεται για τα νέα τις επαγγελματικά βήματα.

Αυτή την περίοδο σπουδάζει Ελληνικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα εργάζεται στο Atelier Rene, την οικογενειακή επιχείρηση που έχει με την μητέρας της. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει όσα την ευχαριστούν και την χαλαρώνουν. Πάντα στο πλευρό της είναι ο σύντροφός της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σε φωτογραφίες από βραδινές εξόδους τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την απόδραση της στα Ιωάννινα. Παρά το τσουχτερό κρύο, η Μπάγια Αντωνοπούλου απολαμβάνει τις μίνι αποδράσεις που την βοηθούν να ξεκουραστεί. Μάλιστα σε μια ανάρτηση της έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψε: “Να χαμογελάς..να ζείς την κάθε στιγμή..να φεύγεις από εκεί που δεν νιώθεις καλά..να εκτιμάς ότι έχεις υγεία και ανθρώπους που σ´αγαπούν.. Να αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια σου..Να ευχαριστείς τη ζωή για αυτά που σου προσφέρει.. Αυτά λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου!Αυτά προσπαθώ να κάνω..να τα κάνετε κι εσείς..αξίζει”.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more